Obolon Strong-olut ykkösenä Alkon ulkomaisten oluiden valikoimassa

Obolon Strong (8.6 %) on noussut Alkon ulkomaisten oluiden valikoimassa ykköspaikalle. Obolon Strong on miedosti humaloitu, hedelmäinen ja hunajainen lager-olut.

 

Alkoholin maahantuontiin liittyy aina omat haasteensa. Käynnissä oleva kriisitilanne tuo normaalien haasteiden lisäksi joukon ongelmia, joihin ei aina löydy suoria ratkaisuja.

“Oluen tuominen Ukrainasta Suomeen on ollut haasteellista, mutta palkitsevaa. Tiesimme toki heti yhteistyön alkaessa, että helppoa tämä ei tule olemaan. Meillä on ollut vahva yhteinen luottamus ja usko siihen, että tavalla tai toisella saamme asiat hoidettua. Nyt kun Obolon Strong on Alkon myydyin ulkomainen olut niin fiilis on mahtava”, kertoo Galatea Beverages kaupallinen johtaja Henry Johansson.

Olutta valmistaa Ukrainan suurin virvoitus- ja alkoholijuomavalmistaja Obolon, joka on perustettu vuonna 1980.

“Pyrimme noudattamaan suunnitelmia parhaamme mukaan. Tilanteet muuttuvat päivittäin ja joskus aikataulut venyvät. Yhteistyömme on kuitenkin sujunut hienosti ja se, että Obolon Strong on Alkon myydyin ulkomainen olut lämmittää sydäntä – kiitos suomalaiset”, kertoo Obolon-panimoketjun vientipäällikkö Volodymyr Olshanskyi.

“Toivottavasti onnistuminen tämä rohkaisee myös muita yrityksiä aloittamaan yhteistyötä maidemme välillä”, jatkaa Johansson. Obolon-olutta tuo Suomeen tuo Galatea Beverages Oy.

Lähde:Galatea Beverages Oy
Kuvat: Obolon sekä Harri Soinila

Katso panimon vierailu luonamme viime vuoden kesäkuussa

Ukrainalainen Obolon-panimo on tehnyt hyvää sodan keskellä

Älä unohda Ukrainaa! Tässä lista avustusjärjestöistä