Olarin Panimolta saa olutta suoraan käymistankeista

Olarin Panimo aloittaa oluen myymisen kuluttajille suoraan käymistankeista ensimmäisenä panimona Suomessa.

-”Oluemme on parhaimmillaan tuoreena ja tätä tuoreempaa olutta ei kaupallisesti ole mistään saatavilla. Idea syntyi, kun koronaepidemian vuoksi ravintolamyynti tyrehtyi ja valmistumassa oleville oluille piti keksiä toinenmyyntikanava. Noin 60% meidän myynnistämme on ollut ravintolamyyntiä ja nyt noin 20000 litraa olutta on vaarassa jäädä varastoon”, kertoo Olarin Panimon toimitusjohtaja ja oluentekijä Ville Leino.

Aluksi on saatavilla kahta erilaista oluttyyliä; Sameaa ja mehukasta Hazy Hoodz 6, joka on tyyliltään trendikäs New England-IPA sekä klassista, voimakkaasti humaloitua ja katkeraa North West Coast IPA-olutta. Molemmat oluet ovat uutuuksia. Olutta saa ostettua mukaan aluksi 0,75 litran patenttikorkkipulloissa sekä viiden ja kymmenen litran muoviastiassa.

Myynti alkaa Olarin Panimon kaupalla torstaina 26.3.2020 klo 14:00. Oluita on saatavana mukaan kaupan aukioloaikoina torstaina, perjantaina sekä lauantaina klo 14-21. Ennakkotilauksia on mahdollisuus tehdä torstaina avautuvassa verkkokaupassa.