Oluinen puutarhajuhla – Craft Beer Garden 5-6.8. Viikissä

Viikissä sijaitseva CoolHead Brew -panimo järjestää jälleen pienpanimo-oluita, hyvää ruokaa ja musiikkia yhdistävän Craft Beer Garden Festivalin 5.-6.8. panimon uudistetulla kesäterassilla. Paikalla on parisenkymmentä pienpanimoa sekä Suomesta että ympäri maailmaa, Yhdysvalloista asti.

Jo monta vuotta kesäisenä olutjuhlana toimineen Craft Beer Garden Festivalin keskiössä on alusta asti ollut oluen lisäksi rentous. – Haluamme koota yhteen panimoystävämme ympäri maailmaa ja tuoda oluet osaksi puutarhajuhlaa, kertoo CoolHeadin Pietari Kruus. – Panimot ovat valikoituneet pitkälti ystävyyden perusteella, olemmehan tehneet paljon kollaboraatiota sekä Suomessa että ulkomailla. Haluamme myös, että panimoista tulee aina paikalle oluentekijöitä, jolloin tapahtuman kävijät voivat vaihtaa kokemuksia ja keskustella oluista suoraan tekijöiden kanssa.
Oluita voi tapahtumassa maistella sekä yhden desin että vaikka kolmen desin annoksissa tapahtuman omasta lasista, jonka saa pääsylipun lunastettuaan. Oluiden maksu tapahtuu erikseen ladattavilla maksukorteilla, pääsylippuun sisältyy jo 15 euron arvosta krediittiä. Ruokaakaan ei ole tapahtumassa unohdettu, luvassa on Kruusin mukaan mm. perunaa sekä siellä tehtyinä sipsejä että täytettyjä uuniperunoita. Lisäksi on tarjolla laadukkaita natu-viinejä, teemaan sopivaa musiikkia sekä molempina päivinä klo 16 paneelikeskustelu, perjantaina hapanoluiden teosta ja lauantaina NEIPA-oluiden panosta.
TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT:
Ant Brew (LAHTI)
Benchtop Brewing (VIRGINIA)
Brasserie Cambier (CROIX)
CoolHead Brew (HELSINKI)
Etko Brewing (HELSINKI)
Fat Lizard (ESPOO)
Himo (PIRKKALA)
Naïlo Brewing (OULU)
Olarin Panimo (ESPOO)
Panimoyhtiö Tuju (LAPPEENRANTA)
Pastore Brewing (CAMBRIDGE)
Pien Brewing (HELSINKI)
Pôhjala (TALLINN)
Pühaste (TARTO)
Salama Brewing Co (ESPOO)
Schneeeule (BERLIN)
Sonnisaari (OULU)
Sour Cellars (CALIFORNIA)
Stockholm Brewing Co. (STOCKHOLM)
Let Me Wine (HELSINKI)