Katso uuden Olutposti-lehden kesänumeron videoesittely!

Olutposti-lehti toimitetaan myös jälkitoimituksena 30.7. saakka, joten voit tilata sen ja tilaajalahjan vaikka heti!

Kesälehden tähti on pallokenttien olutmiehenä tunnettu huippumaalivahti Lukas Hradecký, joka paljastaa oman suhteensa ja historiansa oluen parissa. Perehdymme myös biletohtori Antti Maunun kanssa suomalaiseen juhlimiseen ja lähdemme pyöräretkelle Suomen rannikolle, oluet mielessä tietenkin. Lisäksi asiaa myös oluella höystetystä retkiruuasta, gluteenittomista oluista ja nyt niin trendikkäistä hard seltzereistä. Kerromme myös kesän klassikko-oluesta tarjoilutapoineen sekä esittelemme klassikkoravintolan. Tämän ja paljon muuta tarjoaa olutkesän ykköslehti Olutposti. Katso loput videolta!

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös erilaisista eduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan tilaajille jotain extraa. Nyt lehden mukana seuraa Olut ja grillaus -opas.
Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin Olutpostin sähköisiin näköisnumeroihin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus Olutpostin oheistuotteista.
Olutposti-lehti toimitetaan kaikille tilaajille kirjekuoressa ja jokaisen numeron mukana seuraa tilaajaetuja. Olutposti toimitetaan myös 146 olutravintolaan, panimoihin, K-Citymarkettien ja K-Supermarkettien kauppiaille ja juomaosastoiden vastaaville, S-ryhmän sekä K-ryhmän päättäjille, Alkon toimistoon sekä kaikkiin Alkon myymälöihin. Olutposti-lehden voit löytää myös valituista oluttapahtumista sekä hyvin varustetuista Lehtipisteen telineistä.

Kesä alkaa ja uusin numero on ulkona!