Olutpostin Tampere-sarjan avaa Brewcats

Maaliskuussa julkaistavassa Olutposti-lehden numerossa kattava Tampere olutkaupunkina artikkeli. Olutkaupunkeja esitellään tänä vuonna lehden jokaisessa numerossa. Tampere-teema huipentuu Pakkahuoneella 11.-12.5. järjestettävään suureen O2O-oluttapahtumaan.

Sarjassa esitellään paikallisia panimoita, ravintoloita ja mahtavaa tampereen seudun olutmeininkiä. Itse Tampereen ohella videosarjassamme vieraillaan Pyynikillä ja Lempäälässä. Ääneen pääsevät panimomestarit, ravintoloitsijat, markkinointihenkilöt ja monet muut. Aiheina mm. oluet, olutkulttuuri, panimoiden tilat ja tuotantokapasiteetit sekä Tampereen valikoidut olutravintolat.

Sarjan aloittaa Brewcats.

Tampereen kohutuin pienpanimo Brewcats on valloittanut suomalaisen olutmaailman omintakeisella ottellaan niin mediassa, kuin tuopeissammekin. Panimon oluet myydään ennakkoon loppuun yksi tuote-erä toisensa jälkeen.

Brewcatsin uusi tuote on aina mediatapahtuma.

Keitä ovat naiset ilmiön ja oluiden takana? Olutpostin videohaastattelussa Brewcatsin Laura Weckström, Linda Silvonen ja Siiri Torkkeli kertovat ideologiastaan, oluistaan ja valottavat naisen näkökulmaa suomalaiseen olutkulttuuriin.

aikakausilehti