mainos
mainos

Olutpostin uusi kesänumero ilmestynyt! Katso esimerkit sisällöstä.

Olutposti – olutkesän tuhti lukupaketti!

Kesän Olutposti on täynnä asiaa, joka sopii luettavaksi sekä mökin laiturilla että kaupungin puistossa. Lehdessä pääset nojatuolimatkalle niin Israeliin, Düsseldorfin Altstadtiin, Ahvenanmaalle, Lontooseen kuin Turkuunkin. Saat myös vinkit takuuhelppoihin, oluella maustettuihin grilliruokiin ja oluella kippistelyyn. Kesä on ulkonaoleilun aikaa ja Olutposti käy myös heittelemässä frisbeegolfia hyvän oluen kanssa.

Kotiolut on nouseva harrastusmuoto ja uusimmassa Olutpostissa kerrotaan sekä kotiolueen liittyvistä kilpailuista, että katajan käytöstä oluessa. Löytyypä lehdestä myös kotona tehtävän bitterin reseptikin!

Lisäksi lehdessä on asiaa klassikkopubista, kahden oluentekijän esittely, vakiokolumnistien nokkelat kirjoitukset sekä runsaasti olutarvioita sekä kotimaisista että ulkomaisista oluista!

Jos sinulle tai ystävällesi jostain syystä lehti ei vielä tule, niin asian voi korjata tilaamalla sen osoitteesta: www.olutposti.fi/tilaa-olutposti tai lukemalla edullinen digilehti www.lehtiluukku.fi/lehti/olutposti

Olutposti on jo toista kertaa vuoden sisään Lehtipisteen Viikon lehti