Olutposti-lehden juhlanumero ilmestynyt!

Olutposti-lehden 112-sivuinen juhlanumero extroineen on ilmestynyt! Tällä kertaa lehden tilaajat saavat lahjana oluttyyleistä kertovan julisteen, josta näkee näppärästi miten oluttyylit linkittyvät toisiinsa. Julisteen toiselta puolelta löytyy juhlavuoden yllätys. Tee tilaus 17.9.-30.10. niin saat jälkitoimituksena myös Olut ja Grillaus -oppaan sekä tasting-alustan ja oluen aromipyörän!

Tässä video lehden uuden sisällöstä:

 

lehden sivuja

Mitä lehti sisältää?

Käsittelemme juhlanumerossa olutkulttuurin muutosta viimeisen 20 vuoden aikana, juomien ja komiikan maailmaa tekijöineen sekä oluiden perässä vaeltavia, arvo-oluilla kauppaa tekeviä treidaajia. Samoin pohdimme juomien etämyynnin omituisia lakikoukeroita. Mukana myös Olutpostin juhlaillallisen menu juomavinkkeineen, trendikkäät olut ja kakku -parit ja maukkaan oluthiivalevitteen resepti.
Selvitämme juhlalehdessä myös etikettien ja juomapakkausten olemusta graafikoiden ja taiteilijoiden kanssa sekä liikumme juomakeitaalta toiselle Helsingin olutkävelykartan kanssa.
Emme unohda myöskään tisleiden ystäviä. Kerromme legendaarisesta absintista ja sen cocktailkäytöstä sekä tisleiden tynnyröinnin vaikutuksista juomien makuun. Kotiolutpostin puolella mukana mm. kilpailuja, kotioluttermistön avaamista ja olutresepti. Talousosiossa avaamme kuinka pienpanimot selvisivät ensimmäisestä koronavuodesta.
Mukana tuttuun tapaan rutkasti olutarvioita, perinteiset kolumnit, toimituksen juhlaolutvalinnat, klassikko-olut, terveiset Lontoon olutmaailmasta, oluthoroskooppi ja paljon muuta kiinnostavaa luettavaa. Tarjoamme myös artikkeleihin linkittyvää lisämateriaalia lukuisten videoiden muodossa.

Olutposti lehden sivuja

Tiesitkö, että vain Olutposti-lehden tilaajat saavat lehden mukana toimitettavat extra-materiaalit, lukuoikeuden kaikkiin sähköisiin näköislehtiin aina vuodesta 2015 lähtien, pääsyn ensimmäisenä uusiin videoihin, 10 % alennuksen kaikista Olutpostin oheistuotteista sekä muita matkan varrella tulevia etuja. Olutposti-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusin lehti ilmestyi siis 17.9.2021  ja sen saa myös jälkitoimituksena kotiin kannettuna 31.10. saakka. Seuraava lehti ilmestyy 19.11.2021. Tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi tästä.

Ja kaikki tämä kustantaa vain 28 € / vuosi eli 2,33 € / kuukausi eli 0,076 € / päivä eli 0,0031 € / tunti eli 0,0000019 € / minuutti eli 0,00000089 € / sekunti!