Olutposti-lehti 4/2021 ilmestyi! Katso videolta lehden esittely.

Katso uuden Olutposti-lehden sisältö videolta!

Vuoden viimeisestä Olutposti-lehdestä voit lukea, miten syntyy hyvä olutvalokuva, mitä kuuluu viron olutskeneen ja Tanker-panimolle ja kuinka humalaa viljellään Oregonissa. Lisäksi tarkastelemme oluen asemaa teknologiaympyröissä ja -yrityksissä, kerromme kuinka pienpanimoiden matkailutoiminta on kehittynyt ja miten suuret panimot ovat selvinneet koronavuodesta. Lehden avulla kokkaat talvisen lämmittävät olutpadat ja nautit ystävien kanssa fondueita, olutsuosituksineen tottakai! Voit myös lukea suomalaisen 25 vuotta täyttävän mallasviskin synnystä ja taikoa calvados-cocktailin Tislepostin mukaan ja kävellä Tampereen keskustan halki seuraten lehdessä olevia historiallisia olutmaamerkkejä. Kotiolutpostissa saat vinkit taas uuden oluttyylin tekoon, suosituimmat kotiolutraaka-aineet sekä raporttia Olutliiton vuosittaisesta kotiolut kilpailusta. Mukana tuttuun tapaan myös kattavat olutarviot, klassikkokapakka- ja -olut, suositut kolumnimme ja horoskooppi ja todella paljon muuta asiaa ja viihdettä. Uutena avauksena aloittaa siiderikulttuuriin paneutuva Siideriposti! Ja tällä kertaa tilaajalahjana hauska ja jännittävä Hyvien Juomien Perässä – peli (H.U.P-peli) missä kova kiire olutfestareille kaikkien hauskojen kommellusten saattamana. Lehdessä on myös artikkeleita joihin liittyvät videot. Ne ovat ensin kaikkien lehden tilanneiden tai sen ostaneiden katsottavissa QR -koodia käyttäen.

TILAA OLUTPOSTI -LEHTI

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!
Huom! Lehti ja tilaajaextrat toimitetaan kotiin myös jälkitoimituksena 15.1.2022 saakka!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä kaavake osoitteessa https://olutposti.fi/tilaa-olutposti — 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi.

Olutposti 4/2021 sisällysluettelo