Otteita Olutposti -lehden syyskuun numerosta 3/2018

Uusi muhkea lukupaketti ilmestyy 13. syyskuuta kaikille oluen ja muiden laatujuomien ystäville. Olutpostin käsittelyssä olut ja viski, olutkaupungit Pori ja Budapest, Pink Boots Society ja paljon muuta.

Oluen ja viskin maistelu yhdessä on kovassa nosteessa, mutta miten perehtyä näiden kahden jalon juoman salaisuuksiin? Olutpostin haastattelussa mm. viskiguru Jarkko Nikkanen. Haemme makuyhdistelmiä myös oluen, viskin ja ruoan yhdistämisestä. Mukana myös helppoja reseptejä kotikokeille. Luvassa tuhti paketti oluen ja viskin ystäville vasta-alkajasta ammattilaiseen.

Olutpostin olutkaupunkisarjassa vuorossa—  Pori. Lehdessä esitellään niin porilaiset panimot kuin kaupungin olutkulttuurikin. Uusi sarja kertoo Suomen klassikkopubeista ja Kulmapöydässä istuu haastateltavana muotimaailman ikoni Jaakko Selin. Kansijutussa avataan suosittujen lifestyle-bloggaajien olutmieltymyksiä.
Tässä numerossa Olutposti matkustaa Budapestiin. Kerromme kansainvälisen olutmaun muuttumisesta,—  tsekkiläisestä olutkylvystä ja avaamme mikä on vain naisille tarkoitettu kansainvälinen olutjärjestö Pink Boots Society.
Olutposti haluaa olla vastuullisen olutkulttuurin tukija. Syyskuun numerossa perehdymme tämän teeman kautta hanaoluen ympäristöystävällisyyteen. Lehdessä myös tietopaketti oluesta ja sen sovittamisesta erityisruokavalioihin keliakiasta vegaaniuteen. Tilaa lehti tästä