mainos

Olutposti tulee – oletko valmis?

Marraskuun 20. pvä ilmestyvä vuoden viimeinen Olutposti-lehti tarjoilee asiaa ja viihdettä kaikille tämän jalon juoman ystäville!

Olutposti-lehti on paras koko vuoden kestävä lukupaketti lahjaksi isälle ja samalla paljon mielenkiintoista lukemista myös äidille. Sopii loistavas ti myös sinkuille. Tilaa lehti isälle tai ystävällesi tästä!
Tilattavissa myös digi-lehtenä!

Lehden kansi jossa olutlaseja ylhäältä päin

Olutposti kansi on taiteilija Oskari Sarkiman käsialaa

Seuraavassa 20.11 ilmestyvässä Olutposti -lehdessä voit tehdä kanssamme nojatuolimatkan Sveitsin Zürichiin, missä kerromme ne kaupungin parhaat olutpaikat.

Suomen Olutkaupungit-sarjassa on vuorossa Helsinki ja Klassikkopubi-palstalla matkaamme Forssaan.  Käymme myös tekemässä olutta Mallaskosken panimon kanssa Englannissa asti.

Mielenkiintoista raporttia odotettavissa kun toimittajamme hyppää päiväksi panimon myyntiedustajan kyytiin. Panimoduunarin tahti on kova, ammatti vaativaa, tulokset kaiken kansan huulilla sekä arvosteltavina. Kerromme myös, miten absolutisti voi olla olutasiantuntija. Vai voiko?  Käymme läpi mikä laittaa bloggarit bloggaamaan oluesta? Olutbloggaus. Harrastus, työ vai siltä väliltä?

Oluen laatu on tärkeää ja siksi kerromme tässä numerossa, miten oluen virhemaut voi tunnistaa. Samalla paljastamme mitä ovat tunnetut olutklassikot ja kerromme oluttyyli bockista kotiolutreseptinkera. Ennustamme myös tulevaa, tässä lehdessä on kaikki mitä pitää tietää oluttrendeistä vuonna 2020. Mukana ovat tietysti myös legendaariset Hannun ja Arden arviot sekä Mika Laitisen kotiolutblogi.

Olutkulttuuriin kuuluu paljon muuta itse juoman lisäksi. Teemme räppilyriikkaa omasta oluestakin tunnetun MC Taakibörstan kanssa sekä tutkiskelemme olutaiheisia tatuointeja. Ja makujen maailmaa laajennetaan kun kokkaamme ruokaa oluen raaka-aineista. Näitä reseptejä voi hyödyntää vaikka kotioluenteon ohessa.  Vinkkaamme myös, miten oluesta voi tehdä lämmittävän talvijuoman oluthenkisten naposteltavien kera.

Ei sovi lukuun lapsille mutta istuu todella hyvin isän käteen ja tuo iloa myös äidille.
Tilaamalla Olutpostin tuet samalla suomalaista olutkulttuuria!