Uusi Olutposti-lehti ilmestynyt! Olutpostin tuhti lukupaketti pimeneviin iltoihin.

Syksyisin hyvän oluen seuraksi kannattaa tilata olut-, siideri- ja tislemaailman ilmiöitä esittelevä Olutposti-lehti. Vuoden kolmannessa numerossa sukellamme olutmatkoille Portugaliin, Kroatiaan, Norjaan sekä Skotlantiin, jossa vierailemme sekä BrewDog-panimolla että skottilaisella pienpanimolla.

Syksyn teemanumerosta saat vinkit myös runsaaseen sadonkorjuuruokaan resepteineen ja käymmepä retkellä metsässäkin, oluen kera tietysti. Numerossa valotetaan myös pienpanimoiden taloutta sekä kotioluentekijöiden yhteisöä. Näyttelijä Jussi Vatanen kertoo elämästään mallasohran viljelijänä ja selvitämme myös mitä on Zoigl-olut. Tislepuolella sukellamme hanacocktailien maailmaan ja opimme mitä on Lambanog-kookospalmuviina. Siideriosiossa opimme Norjasta ja käymme matkalla vuonojen maan siiderikeitaissa. Luvassa tietysti myös suositut vakiopalstamme: Kolumnit Oulusta ja Kanadasta, olutristikko, Arden ja Hannun olut-arviot, oluttyylin esittely ja ohje kotioluen tekijöille sekä toimituksen vinkit leffan ja oluen yhdistelmiin ja paljon muuta!

Ja tietenkin mukana tilaajille on lukijalahja. Tällä kertaa varsinaiset keräilykappaleet eli persoonalliset lasinaluset! Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi TÄSTÄ!

Katso videolta lehden esittely!