Olutpostin reissu pääkaupunkiseudun panimoille oli enemmän kuin elämys!

Talven ensimmäiset lumihiutaleet laskeutuivat taivaalta syksyiseen asfalttiin, kun Olutposti pisti jengin bussiin ja kiersi viime viikon lauantaina Helsingin ja Espoon panimoita. Mukana oli toimittajia, bloggareita sekä Olutpostin arvonnan voittaneita. Matka taittui YLE:n vanhalla pikkubussilla joka herätti runsaasti huomiota ja sympatiaa kansan joukossa. Peukkuja nousi ylös teiden varsilla tanakkaan tahtiin ja tunnelma bussissa oli riehakas.

Klikkaa ja lue tästä ystäviemme blogit reissusta!

 

Katso kierroksen tunnelmat kuvista!

Matkamme alkoi helsinkiläisestä Mad Hopper Brewing Co.-panimosta.

 

Sitten bussille kaarsi Viikkiin CoolHeadille, missä panimon perustaja Cleber Goncalves esitteli panimoa.

 

Kierroksemme jatkoi Keran halleille Espooseen ja pääsimme tutustumaan Masis Breweryyn, missä Janne Palo ja Laura Kanninen näyttivät meille panimon tilat olutmaistiaisten kera.

Masis Brewing on stage!

 

Keran halleilla pääsimme myös katsomaan Tired Uncle´s Brewery:ä ja kuulemaan panimon tarinan Luca Coelholta ja Matti Nikkoselta.

Kolmas Keran hallien panimo on 8-Bit Brewing. Tunnelmallisen pelihenkisessä panimossa maistelimme oluita perustaja Jason Wolfordin kera.

 

Oluiden jälkeen piti matkalaisten saada hieman murua rinnan alle, joten nautimme Tired Uncle´s Taproomissa oluen kanssa maukkaat hotdogit.

 

Bussilla matka taittui mukavasti, kustantaja Hyttisen toimiessa matkanjohtajana.

 

Espoossa bussi kiersi  Salama Brewingille, missä maistelimme oluita Jussi Tammiston johdolla.

 

Fat Lizard Brewing Co:n Topi Kairenius odotteli bussilaisia oluen kanssa ja pääsimmepä kurkistamaan myös panimoon.

 

Iloinen kierroksemme päättyi Olarin Panimolle, missä saimme maistaa olutta suoraan tankista ja kuulla panimon tarinan Tatu Hämäläiseltä.

 

Iloinen joukkomme

Kuvat ja teksti: Anikó Lehtinen ja cyde