Olutravintola Pikkulintu laajentaa Myyrmäkeen!

Useasti palkittu Olutravintola Pikkulintu laajentaa toimintaansa avaamalla olut- ja viskiravintolan Vantaan Myyrmäkeen.

Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki sijaitsee Myyrmäen uudistuvalla alueella osoitteessa Ruukkupolku 14. Etäisyyttä Myyrmäen asemaan on alle 200 metriä ja ravintolan läheisyydessä sijaitsevat Vantaan taidemuseo Artsi ja kauppakeskus Myyrmanni.

ravintolan logo
Laajasta olut- ja viskivalikoimasta tunnettu Pikkulintu tulee Myyrmäen toimipaikassa jatkamaan toimivaksi testatulla reseptillä. Oluthanoja uudessa ravintolassa on 22 kappaletta ja tisleiden ystävälle on tarjolla noin 200 skotlantilaisen mallasviskin valikoima. Olut- ja viskivalikoiman lisäksi tarjolla on laadukkaita siidereitä ja viinejä. Suurin osa juomatuotteista on Pikkulinnun omaa maahantuontia. Asiakaspaikkoja uuteen Olutravintola Pikkulintu Myyrmäkeen tulee noin 80. Kesäisin ravintolan edustalle tulee myös terassialue, Ruukkupolun ja Myyrmäenraitin kulmaan.

Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki aukeaa helmikuussa 2023. Tarkempia ajankohta varmistuu ravintolan rakennustöiden valmistuttua.
——
Pikkulintu Ravintolat Oy on yksityisessä omistuksessa oleva, kasvava perheyritys. Yrityksellä on jo toiminnassa kaksi olut- ja viskiravintolaa, Olutravintola Pikkulintu Kontula ja Olutravintola Pikkulintu Ruttopuisto. Yritys työllistää kaksitoista juoma-alan ammattilaista.

Lähde ja kuva: Pikkulintu Ravintolat