Olutravintola Pikkulintu Myyrmäessä on Perinteisen Oluen Viikko 3.10.- 7.10.2023

Helmikuussa 2023 avattu Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki järjestää Perinteisen Oluen Viikon 3.10.- 7.10., joka alkaa 3.10. klo 16 nimikkosahdin julkaisulla.

Myyrmäen aseman läheisyydessä sijaitsevan Olutravintola Pikkulinnun teemaviikolla on tarjolla maailman vanhinta yhtäjaksoisesti valmistettu oluttyyliä eli belgialaista lambicia sekä suomalaisen olutperinteen lippulaivaa sahtia. Tapahtumaa varten on oma nimikkosahti, jonka on valmistanut panimomestari Juha Sinisalo Perhon Panimolla. Lambiceja on maistettavana neljältä eri tuottajalta ja nimikkosahdin lisäksi sahtia tulee tarjolle Olu Bryki Raum – sahtipanimon valikoimasta.

Lambicin ja sahdin lisäksi tapahtumassa on brittiläiseen perinteiseen tapaan tarjoiltua real alea. Real ale tarjoillaan suoraan tynnyristä ja se on tuoretuote sanan varsinaisessa merkityksessä. Tapahtumassa on tarjolla real alea kolmelta brittiläiseltä panimolta: Northern Monk, Five Points ja Anspach & Hobday. Tapahtumaan varten on briteistä hankittu kuutta eri real alea ja nämä kaikki ovat tarjolla ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla.

Lähde ja kuva: Sampo Järvi, Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki

Katso myös:

Olutravintola Pikkulintu avasi Myyrmäessä