hartwall mainos
hartwall mainos

Olutravintola Pikkulintu avasi Myyrmäessä

Olutravintola Pikkulintu avasi ensimmäisen toimipisteensä Vantaalla, Myyrmäessä. Ystävänpäivänä 2023 avautuneen ravintolan valikoimassa painottuvat oluiden lisäksi skottilaiset mallasviskit.

Olutravintola Pikkulintu Myyrmäen tammikuussa alkaneet rakennustyöt saatiin valmiiksi ennakoitua aiemmin ja ravintolan ovet aukesivat ystävänpäivänä. Laajan olutvalikoiman ja skottilaisten mallasviskien lisäksi paikka tarjoaa kattavan valikoiman siidereitä ja viinejä, silmäniloa taas tuo omistaja Markku Ristevirran kuratoima taidevalikoima. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 82, sen lisäksi kesällä ravintolan edustalle on tulossa terassialue.

Avajaisissa pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa tampelaisen olutravintola Plevnan Koskipanimon Pikkulintu Myyrmäelle pantua Kellerbieriä, jota panimomestari Sam Viitaniemi itse kutsuu suodattamattomaksi saksalaistyyliseksi pilsiksi sekä United Gypsies Breweryllä pantua tuhtia, imperial stouttia Korpin Lumousta, jossa on valmistuksessa käytetty vaniljaa ja bourbontammilastuja. Molemmat oluet ovat tällä hetkellä nautittavissa ainoastaan Pikkulintu Myyrmäessä.

Vuonna 2000 perustetun Pikkulintu -olutravintolaryppään muut ravintolat ovat Kontulassa ja Helsingin keskustassa. Uusin Pikkulintu Myyrmäki sijaitsee alle 200 metrin päässä Myyrmäen asemasta.

Lähde ja kuvat: Pikkulintu Ravintolat oy, Sampo Järvi