Olutreissu – seuraa olutmatkoja meiltä ja maailmalta

Olutreissu on meidän, Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen samannimisen kirjan vlogisivu. Tänne kokoamme omia matkamuistojamme olutreissuilta, lisämateriaalia kirjastamme ja uusien matkaprojektin suunnittelua.

Vlogisivulta löytyy niin ruuantestaamista, reseptejä kuin tuttujen panimotyyppien suosituksia omilta paikkakunniltaan. Saattaa täältä löytyä hieman behind the scene -materiaaliakin niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Nyt työstämme uutta kirjaamme Olutreissu Suomessa, joten jaamme vlogisivullamme niin pohdintoja uudesta kirjasta, sen reitistä, suunnittelusta kuin vieraistakin. Kierrämme koko kesän Suomessa ja kirja tulee ulos ensi syksyllä.

Esimakuna hieman oluen ja suklaan yhdistämistä ensimmäisestä kirjastamme. Klikkaa seurantaan myös Olutreissu-youtubekanavamme!

Olutreissu on kahden toimittajan, Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen kirjasarja olutnähtävyyksistä. Olutreissu-kirjat ovat matkaoppaita, joissa esitellään monille jo entuudestaan tuttujen kaupunginkien tunnettuja ja tuntemattomattomia olutnähtävyyksiä ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten.  Kirjoissa painottuvat paikallisuus, historia, pienyrittäjyys ja ajankohtaisuus – oluen ja ruuan yhdistämistä unohtamatta, sillä onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Kaupungeista esitellään myös hieman erikoisempia olutkulttuuriin liittyviä nähtävyyksiä ja kerrotaan lyhyesti maiden oluthistoriasta. Olutreissu-kirjoista saa hyviä käytännön vinkkejä olut- ja ruokaostoksiin sekä mielenkiintoista faktatietoa oluesta.

Osta kirjasarjan ensimmäinen osa, Olutreissu Euroopassa!