mainos
mainos

Olutta ja Pizzaa lauantaina 6.8. Kanavan Panimolla Vääksyssä

Pizzanpaistajat ry, suomalaisten pizzaharrastajien kattojärjestö, kokoaa jälleen hyvän ruoan ja juoman ystävät Suomen suurimpaan pizzatapahtumaan Vääksyyn lauantaina 6.8.2022. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kanavan Panimon kanssa ja panimo pihapiirissä. Olutta sekä pizzaa tarjoillaan klo 11–18.

Tulevan pizzafestivaalin perustukset valettiin itse asiassa jo vuosi sitten, kun Pizzanpaistajat järjestivät popup-pizzaravintolapäivän Kanava Golfilla 7.8.2021. Tapahtumassa paistettiin satoja pizzoja, ja vieraiden ohella myös järjestäjillä oli todella antoisaa. Loppusiivouksen aikana tunnelma oli haikea. Kaikkien päässä liikkui vain yksi ajatus: ensi vuonna tehdään tämä vielä isommin!

Nyt onkin vihdoin aika koota yhteen maan taitavimmat pizzaharrastajat sekä pizzaystävällisimmät yhteistyökumppanit uuteen sirkukseen. Pizzanpaistajat ry:n ja Kanavan Panimon lisäksi tapahtumaa mahdollistamassa ovat Asikkalan kunta, OP Järvi-Häme ja Kanava Golf.

miehiä panimolla

Kanavan panimolla ollaan täpinöissään kun päästään vaudittamaan pizzan ja oluen liittoa

Tapahtuman tavoite on hyvin yksinkertainen: haluamme tarjoilla koko kansalle Suomen parasta pizzaa. Paikalla on useita popup-ravintoloita, joiden pizzauuneissa paistuu mitä moninaisimpia herkkuja. Pizzat myydään slaisseina, jotta jokainen vieras pääsisi kokemaan mahdollisimman monta erilaista makunautintoa. Klassikoiden lisäksi saatavilla on viime vuoden tapaan myös todella yllätyksellisiä reseptejä.

Pizza yhdistää ihmisiä ja pizzasta on moneksi. Samoin Pizzan ja Oluen pyhää liittoa. Juuri tätä pizzan ilosanomaa haluamme festareilla välittää kaikille.

Pizzanpaistajat ry:n tavoitteena on edistää suomalaista pizzakulttuuria ja harrastustoimintaa – jotta kaikki voisivat saada piirun verran parempaa pizzaa.

Lähde: Pizzanpaistajat ry. ja Kanavan panimon tiedote

Vääksyn Kanavan Panimo on myös suosittu matkailukohde

Kanavan Panimo avaa lähituotemyymälän yhteistyössä Asikkalan kunnan kanssa