mainos
mainos

Olutuutuuksia Unison Brewingilta

Joensuulaiselta Unison Brewingiltä on tullut taas olutuutuuksia!

Tokyo Damage APA 5,5 %

Tokyo Damage – American Pale Ale on valmistettu yhteistyössä lumilautailija ja mediapersoona Heikki Sorsan kanssa. Kullankeltainen olut on höystetty kirkkaan valkoisella vaahtokukalla ja se ammentaa makumaailmaansa amerikkalaisista humalista. Vahvasti hedelmäisestä tuoksusta voi panimon mukaan löytää sitrushedelmiä, mangoa, ananasta sekä kukkaisuutta hyvässä balanssissa. Maussa sitrushedelmät dominoivat vahvasti ja katkeruutta löytyy vaativampaankin makuun.

Mistä on kyse? Katso lisää!

HUMALAT:

Citra, Cascade & Amarillo

Katkero / EBU 52

Tuote on vegaaninen, hiilineutraali, suodattamaton ja pastöroimaton, sekä tuulivoimalla tuotettu.

Carelian Gold lager 4,7 %

Maissilla höystetty Carelian Gold Lager 4,7 % on väriltään kullankeltainen olut joka muodostaa kauniin kirkkaanvalkoisen vaahtokukan lasien kruunuksi. Tuoksussa panimon mukaan viljaisuus tulee esille runsaana ja sen rinnalle on lisätty hiukan maissin tuomaa makeutta. Maissi tasapainottaa saksalaisten jalohumalien katkeruutta saaden oluesta tasapainoisen janojuoman niin ravintoloihin, kuin kotikokkien ruokapöytiinkin.

HUMALAT:

Tettnanger & Magnum

Katkero / EBU 29

Tuote on vegaaninen, hiilineutraali, suodattamaton ja pastöroimaton, sekä tuulivoimalla tuotettu.

Unison Brewing suosittelee maistelemaan näitä oluita esimerkiksi Joensuussa 60´s Palaverissa tai Helsingissä Triplan asema-aukiolla sijaitsevassa Tower Lounge Barissa. Kauppojen saataville ja hyllyihin pullotuotteita on tulossa kevään 2024 aikana.

Lähde ja kuvat: Unison Brewing

Katso myös:

Tuoteuutuus Unison Brewingiltä – Unison India Pale Ale 5,5 %