Palkintoja sataa tuplasti myös Tornioon

Tornio Panimon North Arctic Lager ja Arctic Pale Ale palkittiin American Style Pilsener ja Pale Ale sarjoissa korkeimmilla Grand Gold -mitaleilla Frankfurtissa.

Frankfurt International Beer Trophy on suuri kansainvälinen kilpailu Saksassa. Tänä vuonna palkinnoista kisasi yhteensä 3800 olutta kaikkiaan 52 eri maasta. Tornion Panimon useasti aikaisemminkin palkittu, raikkaan hedelmäisesti kuivahumaloitu North Arctic Lager ylsi korkeimmalle pallille American Style Pilsener -sarjassa saaden näin Grand Gold -mitalin. Toinen kultamitali tuli Pale Ale -sarjasta, kun Tornion Panimon vanhin, juuri gluteenittomaksi päivitetty pehmeän hedelmäinen Arctic Pale Ale sai sekin Grand Gold -mitalin.

MIes humalapellossa

Toimitusjohtaja Kaj Kostiander herkistyy palkinnon johdosta

-Nämä kaksi ylintä tunnustusta Frankfurt International Beer Trophyssä vahvistavat, että asioita tehdään Torniossa oikein.” toteaa toimitusjohtaja Kaj Kostiander jonka mukaan nyt saadut palkinnot vahvistavat Tornion Panimon asemaa korkeatasoisena ja monipuolisena panimona.

– Yksikin Grand Gold mitali olisi ollut huikea saavutus, mutta että kaksi vieläpä erittäin kovasti kilpailluissa Pale Ale ja American Pilsener -sarjoissa! Meillä on mahtava porukka, joka tekee hommia suurella sydämellä. Se näkyy ja maistuu juomissamme eli kiitos kuuluu heille. Se on mitalioluiden paikka, Kostiander iloitsee.

Kilpailun tulokset ja voittajatuotteet löytyvät TÄSTÄ

 

Oluet
NORTH Arctic Lager 5,5%

OluttölkkioluttölkkiNORTH Arctic Lager on aromikkaasti kuivahumaloitu, suodattamaton vaalea lager. Tuoksu on hedelmäisen raikas, runko täyteläinen ja pehmeä, loppumaun taittuessa kevyen katkeraksi. NORTH on Napapiirin sankareiden virallinen janonsammuttaja.

EBC 25, IBU 35. Humalat Magnum, Mosaic, Cascade.

Arctic Pale Ale 5,5%, gluteeniton

Arctic Pale Ale on klassinen pale ale, jossa yhdistyvät Lapin veden raikkaus, aromikas hedelmäinen humalointi ja pehmeät kotimaiset maltaat. Vuoden 2016 Tornion Panimon uudelleenkäynnistämisen ensimmäinen olut.

EBC: 14, IBU: 42. Humalat: Cascade, Citra, Magnum