mainos
mainos

Perse palaa –chiliolut juhlistaa Santa Lucian kokoelmalevyä

Tornion panimo lanseeraa Lucian päivänä 13.12. kemiläisbändi Santa Lucian kokoelmalevyn nimeä kantavan Perse palaa -chililagerin.

Santa Lucia Perse palaa 5,5 % on vaalea maltillisen chilinen suodattamaton täysmallaslager.

Kulttimainetta nauttiva Santa Lucia oli Kemissä vuonna 1984 perustettu yhtye. Se oli monessa mielessä kummallinen ilmestys aikansa rock-piireissä: se oli yksi ensimmäisiä suomeksi metallia levyttäneitä bändejä, minkä lisäksi sen jäsenet olivat levytyssopimuksen saadessaan 16-vuotiaita kuvia kumartelemattomia nuoria tyttöjä. Vuosina 1984 – 1992 toiminut Santa Lucia oli jo omana aikanaan poikkeus testosteronilla marinoidussa härmärockissa ja etenkin metallipiireissä. Santa Lucia solmi levytyssopimuksen Poko Recordsin kanssa 1987.

santa lucia yhtye

– Rekisteröin suurella ilolla Santa Lucian julkaisun ja sen ympärillä käynnistyneen pöhinän. Ajattelin heti, että totta kai meidän täytyy panna kemiläisbändille tribuuttiolut. Olen itse samalta kylältä kuin bändiläiset, joten mukana on rutkasti kotiseutunostalgiaa, kertoo Tornion Panimon myyntipäällikkö Heikki Huhtamäki.

Yhtyeen samannimistä kolmen LP-levyn boksin tuoretta kakkospainosta juhlistetaan jalopenoisen lagerin ja rock’n’rollin voimin Kemissä Oluthuone Kukossa perjantaina 13.12. klo 19 alkaen. Paikalla ovat levy-yhtiön edustajien ohella yhtyeen kaikki jäsenet. Levyn julkaisee vinyylijulkaisuihin keskittyvä riippumaton Svart Records.

Lähde: Tornion Panimo ja Svart Records

Kuva: Svart Records