Plevna juhli 25 vuotista taivaltaan Tampereella

Ravintola Plevna, Koskipanimo ja Steve ’n’ Seagulls tanssittivat olutkansaa Tampereen illassa.

Jo alkuillasta täyttynyt Plevnan ravintolasali tihkui juhlatunnelmaa pikkutunneille saakka panimoravintolan juhliessa syntymäpäiväänsä Tampereella. Juhlinnassa keskityttiin itse asiaan, eli nauttimaan talon oluista ja ruuista. Musiikista ja viihteestä vastasivat pitkän linjan tamperelais-DJ Juissi ja bluegrasstähdet Steve ’n’ Seagulls kasari- ja ysärihitteineen.

Parikymppisistä eläkeläisiin koostuneessa juhlaväessä näkyi Plevnan suurin vahvuus. Se tarjoaa kaikille jotain ja aina tasaisen laadukkaasti. Kaikessa tekemisessä on mukana vahva käsityöläisyys. Sam Viitaniemen oluet, Marika Tähtinen-Hakalan luotsaaman henkilökunnan osaaminen ja talon omat teema-annokset eivät jätä toivomisen varaa.

”Olemme ihan tarkoituksella tehneet työtämme matalalla profiililla ja keskittyneet siihen, että tuopissasi oleva olut ja edessäsi oleva ruoka ovat juuri sitä mitä pitääkin. Panimossa ja ravintolan puolella on molemmissa erittäin osaavat ja motivoituneet työntekijät. Meidän tiimit ovat todella mahtavat ja meillä on myös laaja ja uskollinen kanta-asiakaskunta jota ilman emme olisi nyt tässä”, kertoo Viitaniemi.

”25 vuotta on mennyt ja toiset 25 edessä. Sitten juhlitaan taas.”

Olutposti onnittelee ja toivottaa Plevnalle ja Koskipanimolle kaikkea hyvää jatkoon.

plevnan yleisöä

sam viitaniemi ja dj juissi

steve n seagulls yhtye

oktoberfest pukuinen tarjoilijaKatso myös Olutpostin Plevna/Koskipanimo haastattelu vuodelta 2018.

Teksti ja kuvat: Mikko Hentunen