Pople Summer Sour kesälikööri Lignell & Piispaselta euroviisuhenkeen

Suomessa poikkeuksellinen euroviisuhuuma ja vallallaan olevat kuluttajatrendit vauhdittivat Alkolle ja laivoille lanseeratusta Pople Summer Sour kesälikööristä Lignell & Piispaselle kaikkien aikojen menestyneimmän kesätuotteen.

”Emme osanneet ennakoida tällaista menestystä! Jo ensimmäisen kuukauden aikana koko kesälle arvioidut määrät olivat myyty loppuun”, iloitsee Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen. Parhaillaan kesän kysyntä on kovimmillaan ja tuotantoa on järjestelty useaan kertaan, että täydennykset on saatu lähtemään myymälöihin, laivoille ja tapahtumiin.

Mikä tuotteesta sitten teki ”kesähitin” Moni asia tämän tuotteen kohdalla meni nappiin; poikkeavan vihreä väri ja hyvä maku, vallallaan olevat kuluttajatrendit, kuten näyttävät ja helpot matala-alkoholiset drinkit sekä kuluttajien kasvava kiinnostus cocktailien valmistamiseen kotona osuivat suoraan tähän lanseerat tuun juomaan”, kertoo Kirsi Räikkönen.

Bubble Pople
4 cl Pople Summer Sour Fruit Mix
Sitruunanmakuista kivennäisvettä
Koristeeksi limeä
Koristeeksi limeä
Jäitä

Pople Watermelon
4 cl Pople Summer Sour Fruit Mix tai Pople Strawberry
n. 2 dl jäisiä vesimelonipaloja
Limeä
Laita vesimelonipalat pakastimeen n. 4 tuntia ennen drinkin valmistamista. Sekoita blenderissä Pople, jäiset vesimelonipalat ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita juoma tasaiseksi ja kaada jäillä täytettyyn lasiin. Koristele esim. limen kuorella ja nauti.

 

Lignell & Piispasella on valmistettu juomia Kuopiossa jo yli 170-vuotta. Parhaillaan tuotekehityksessä on kääritty hihat kesään 2024, ja uusia kesätuotteita kehitellään tämän kesän menestyksestä iloiten. Samalla kun kesä on kuumimmillaan, Kuopiossa valmistaudutaan joulusesonkiin, uusi vuosikerta Loimu on pian jo tuotannossa. Vuosikerta glögin maku ja pakkaus pysyy vielä visusti salaisuutena yrityksen sisällä.