Restel myi Hemingway´s -pubit

Monelle oluenystävälle tutut Hemingway´s pubit siirtyvät Restel-ketjulta Tulikuuma Kumpu Oy:lle. Kaupan myötä kahdeksan Hemingway’s-ravintolaa sekä Asemamestari Tampere siirtyvät uuden omistajan hallintaan.

Restel on myynyt yli 30-vuotiaan Hemingway´s -ketjun sekä Asemamestari Tampereen Tuulikuuma Kumpu Oy:lle. Kauppakirja on allekirjoitettu ja liiketoiminta siirtyy uudelle ravintoloitsijalle 3.5.2024, ravintoloiden työntekijät jatkavat työskentelyään vanhoina työntekijöinä uuden omistajan palveluksessa. Hemingway’s-ketju edustaa noin 3 % Restelin liikevaihdosta.

Kaupan jälkeen Restel jatkaa juomaravintolatoimintaa edelleenkin Wanha Mestari -ketjulla ja Kaarle XII -yökerholla. Tämän lisäksi Restel jatkaa operointia Hemingway’s Rovaniemellä. Kaupalla ei ole vaikutuksia Restelin muihin liiketoimintoihin tai strategiaan.

Yrityskauppa tarjoaa Hemingway´sille hyvän mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä juomaravintolaliiketoimintaan erikoistuneen omistajan käsissä.

-Hemingway’s-ketjun myynti Tulikuumaalle varmistaa ketjun kehittymisen ja kasvattamisen myös tulevaisuudessa, kun Restel keskittyy operoimaan ohjelmallisempaan suuntaan vietyä Wanha Mestari -ketjua, kertoo liiketoimintajohtaja Sarita Lehtinen.

Kummallekin osapuolelle kauppa on mieluinen ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia keskittyä ja kehittää toimintaansa. Tulikuuma Kumpu OY:llä on 31 ravintolaa 22 paikkakunnalla, ja yritys on tunnettu karaokeravintoloistaan.

-Tämä on upea mahdollisuus meille, sanoo Tulikuuma Kumpu Oy:n puheenjohtaja Jyri Kettunen. – Hemingway’s on aina edustanut aitoa pubikulttuurin ydintä, jota me Tulikuumalla toteutamme myös muissa ravintoloissamme. Nyt kun maailma muuttuu ympärillämme nopeammin kuin koskaan, haluamme tarjota ihmisille jotain pysyvää – palan vanhaa hyvää aikaa, jolloin olimme nuoria, kauniita ja onnellisia. Tai kuka oli, kuka ei, mutta mukavaa oli, Kettunen jatkaa.

Lähde ja kuva: Restel

Katso lisää:

Katso elämyksellinen videoesitys Olutpostin uudesta e-lehdestä!