Stallhagenin panimon uusi toimitusjohtaja laittaa isoa vaihdetta päälle

Olutposti haastatteli etäyhteyksin Stallhagen -panimon ja sen yhteydessä toimivan Ahvenanmaan suosituimman matkailukohteen uutta toimitusjohtajaa Tommy Ruposta. Tullessaan taloon, kansainvälisen myynti- ja markkinointikokemuksen omaava Ruponen laittoi tuulemaan heti kättelyssä aikomuksena kasvattaa yhtiötä merkittäväksi toimijaksi panimokentällä sekä panostaen samalla vierailukeskuksen toimintaan ja uusien tuotteiden lanseerauksiin.

Ensi töikseen Stallhagenin yhtiökokouksessa hyväksyttiin osakeanti vanhoille osakkaille, joka päättyi joulun alla 2021 ja saavuttaen tavoitteensa.


– Panimon hallitus päätti laajentaa, yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti, osakeantia myös muille tahoille, jotka haluavat tulla mukaan, panimon omistajiksi. Yhtiössä on paljon uusia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Näemme tämän osakeannin myös lähtölaukauksena tielle ulos pandemiasta ja alusta vakaaseen kasvuun toteaa Ruponen ja jatkaa;

Stallhagen

Panimon toimitusjohtaja Tommy Ruponen

– Muistutamme myös kaikkia vanhoja osakkaita olemaan yhteydessä panimoon saadaksenne jo tilaamanne osakkeenomistajakortin, jos ette ole sitä vielä tilanneet. Se onnistuu kyllä edelleen. Kortti oikeuttaa alennuksiin ja erikoisetuihin sekä panimon kaupassa että ravintolassa ja suunnitelmissa on osakkaiden etujen laajentaminen myös muille alueille.

Olutposti seuraa mielenkiinnolla ja uutisoi panimon suunnitelmien toteutumista.
Osakeantiin liittyviin kysymyksiin saa helpoiten vastauksen osoitteesta  investor@stallhagen.com
Lisätietoa osakeannista löytyy   http://www.stallhagen.com/nyemission/

TyS500 osa 4. Stallhagen on enemmän kuin pelkkä panimo

Ahvenanmaalainen Stallhagen Itämeren asialla

Olutreissu: olutgrillattua lohta à la Stallhagenin Janne Laiho

Stallhagen uutuudet kevät 2021

Kuva: Stallhagen