Suomen arvostetuin olutbrändi on Pyynikin

Arvostetuimmat brändit 2020 -listan korkeimmalle sijoittunut panimo tulee Tampereelta.

Markkinointi & Mainonta -lehti  ja Taloustutkimus Oy selvittivät eri brändien arvostusta suomalaisten keskuudessa. Kyselyyn vastanneille ei annettu vaihtoehtoja, vaan heitä pyydettiin luettelemaan muistamiaan tuotemerkkejä ja tuottajia eri tuoteryhmistä.

tuomas pere

Tuomas Pere

Pyynikin Brewing Company päihitti sijoituksellaan kaikki muut suomalaiset olutbrändit.

“Olemme kiitollisia suomalaisille kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme, erityisesti kaupoille ja keskusliikkeille. He antoivat meille mahdollisuuden, kuluttajat löysivät meidät ja lopputulos on tässä, Suomen arvostetuin olutbrändi”, kertoo Pyynikin Brewing Companyn perustaja Tuomas Pere.

Pyynikin nousujohde on näkynyt myös Suomen rajojen ulkopuolella. Panimon tuotteita on saatavilla nyt myös ympäri Eurooppaa.

“Tuotteitamme on saatavilla kaikkialla Suomessa ja ympäri Euroopan. Käynnissä olevan kansainvälistymisprojektin  ja tulevan tuotantokapasiteetin kasvun myötä pystymme valloittamaan myös uusia alueita. Aiomme olla olla maailman tunnetuin suomalainen juomabrändi, myös tarjontaa ravintoloille tulemme avaamaan”, kertoo panimon yhteisömanageri Veikko Sorvaniemi.

Lähde ja kuva: STT/Pyynikin

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!