Suomenmestaruussahtia OlutExpossa

0

OlutExpossa tapasimme vuoden 2017 sahdinvalmistuksen suomenmestarin Ari-Samuli Suoniemen sekä Sahtipäät ry:n Kimmo Markkasen.

Suomi100-Sahti julkaistiin perjantaina 27.10.2017 OlutExpossa Helsingin Kaapelitehtaalla. Muinaisolut on valmistettu Ari-Samuli Suoniemen reseptiikkaa noudattaen Pyynikin Käsityöläispanimossa. Kaupallisen erän erona on sahtivierteen keittäminen, käyttäminen kuivemmaksi ja satavuotiaan Suomen kunniaksi lisätty perinteikäs rukiisuus.

Tässä Sahdinvalmistuksen SM 2017 kärkijoukko. Yhteensä kilpailijoita oli 50.

1.Ari-Samuli Suoniemi, Mouhijärvi, 114 p
2. Tuula Viheroja, Rauma, 141 p
3. Esa Lahtinen, Tampere, 161 p
4. Seppo Lisma, Orivesi, 181 p
5. Uuri Kärkäinen, Hyvinkää, 191 p,
6. Jarmo Laaksonen, Jämsä, 202 p

Lue lisää sahdista ja sen ystävistä http://www.sahti.org

 


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Jari "cyde" Hyttinen
Scroll Up