Teerenpeli ravintola avaa tänään ovensa Oulussa

”- Oululaisia Onnenpekkoja ja Vauhtiveikkoja kutsutaan nyt Teerenpeliin omien nimikko-oluidensa pariin.” sanoo Ville Wallenius.— Omien oluiden, siidereiden ja lonkeroiden lisäksi Teerenpelin valikoimasta löytyy Single Malt -viskiä ja giniä.

Ravintolan— Teerenpeli Oulun ravintolapäällikkönä aloittava Ville Wallenius kertoo, että Teerenpelin tulo Ouluun on herättänyt valtavasti huomioita ja kyselyihin avajaispäivästä on saanut vastailla pitkin kesää.

– En muista toista ravintolan avausta, mikä olisi saanut näin innostuneen vastaanoton. Tuntuu, että Oulussa on kaivattu juuri tällaista ravintolaa. Ja onhan tämä ensimmäinen panimoravintola Oulun keskustassa. Teerenpelin tuotteita on ollut aika vähän täällä tarjolla, mutta nimi on monille tuttu. On hienoa päästä itsekin testaamaan ja myymään uusia tuotteita ja makuja. Onneksi oululaiset ovat innokkaita ja valmiita ottamaan uusia juttuja vastaan, vahvistaa ravintolapäällikkö Wallenius ja kertoo kaikkien työntekijöiden jo odottavan innolla töiden alkua.

Teerenpeli Oulu avaa ovensa tänään 11.7. klo 16.00 Kauppurienkatu 8. .Sisustuksen on suunnitellut Sebastian Sandelin ja Teerenpeli Oulun yrittäjänä toimii Markku Virtanen, joka on myös Jyväskylän ja Tampereen Teerenpelien yrittäjä.

Lähde: Teerenpeli tiedote

Teerenpeli Yhtiöt Oy on ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Konserniin kuuluu 7 Teerenpeli-ravintolaa Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Lappeenrannassa, Taivaanranta-ravintola, Teerenpeli Panimo & Tislaamo, Laivaravintola Teerenranta sekä Wine Cafe Olavi. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää noin 100 henkilöä. Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla. www.teerenpeli.com