Terveisiä Yhdysvalloista – Diamond Beverages oluita rapakon takaa

Diamond Beverages tuo Alkon valikoimaan kattauksen oluita Yhdysvalloista, Coloradon ja Utahin osavaltioista.

Tommyknocker on kokoonpanon vanhin panimo. Se on aloittanut toimintansa vuonna 1994 Idaho Springissä, Coloradossa, jossa panimo edelleen sijaitsee.

Epic Brewing on perustettu vuonna 2009 Utahiin. Panimo on navigoinut sääntöjen viidakossa menestyksekkäästi, sillä Utahin osavaltio on rukannut alkoholilainsäädäntöään kerran, jos toisenkin viimeisen 10 vuoden aikana.

Crooked Stave taasen on saanut alkunsa, kun sen perustaja Chad Yakobson kirjoitti maisterintutkintonsa Brettanomyces -hiivasta, jota panimoteollisuudessa paljon käytetään. Vuonna 2010 panimo laitettiin virallisesti pystyyn Coloradon osavaltion pääkaupunkiin Denveriin.

 

Epic Brewing Citralush Hazy NEIPA 7,0% 0,355 l tölkki Hazy New England tyyppinen IPA, jonka maussa melonia, guavaa ja makeaa verkkomelonia ilman IPA:lle tyypillistä katkeroisuutta. Runsaasti myöhemmin lisättyjä Citraa ja Mosaicia sekä vielä runsaampi kuivahumalointi.

Tommyknocker Cocoa Porter 5,7% 0,355l tölkki Valmistettu juhlistamaan eritoten vanhan perinteiden mukaan valmistettuja porttereita ja kylmien eurooppalaisten talvien lämmittäjiä. Jokaiseen oluttynnyriin on lisätty hunajaa ja puhdasta kaakaojauhetta.

Tommyknocker Off Leash Juicy IPA 5,7% 0,355l tölkki Tämä olut saa juoksemaan vapaana! Valmistettu käyttämällä uusimpia humalia sekä tekniikkoja, joilla saavutetaan trooppisen hedelmäinen maku ja pehmeä katkero.

 

Crooked Stave Southern Cross IPA 5,8% 0,355l tölkki New Zealand -tyylinen IPA. Runsaan hedelmäinen ja sitruksinen maku, joka on saatu aikaan uusiseelantilaisella tupla kuivahumaloinnilla.

Epic Brewing Space Debris IPA 7,0% 0,355l tölkki Tarpeeksi katkera räjäyttämään sinut avaruuteen, mutta tarpeeksi tasapainoine pitääkseen sinut kiertoradalla. Sitruksinen, makean hedelmäinen ja kukkainen maku, jossa puisia vivahteita.

 

 

Lähde ja kuvat: Diamond Beverages tiedote