Turku Craft Beer Festival – olutfestari uudella otteella

Turussa perjantaina 9.3 ja lauantaina 10.3 järjestetty Turku Craft Beer Festival toi oluet ja viskit yhteen Turun VPK:n talolla. Turun tapahtumatarjontaa rikastuttanut Turku Craft Beer Festival veti VPK-talon miltei täyteen perjantaina ja lauantaina se oli loppuunmyyty.

Matka Turun rautatieasemalta Eskelinkadulle oli loskainen ja harmaa. VPK:n talon julkisivu ei tehnyt oikeutusta sisällä tapahtuneelle festarille. Sisältä paljastui kuhiseva juoma -ja ruokatapahtuma. Tapahtuman toinen järjestäjä Samuli Pasanen myönsikin, että Turku Craft Beer Festival on viini-ja ravintola-alan ihmisen näkemys olutfestareista.

Turku Craft Beer Festivalissa oli tungosta. Ovelta rakennuksen toiseen päähän käveleminen kävi työstä, joka tosin palkitsi. — Tapahtumassa oluiden ja tisleiden lisäksi tarjolla oli siidereitä sekä ruokaa neljän ravintolan voimin. Viikonlopun aikana oli myös mahdollisuus osallistua erilaisiin juomatastingeihin.

Turku Craft Beer Festivalin sijainti oli oiva ja sopiva. Turun VPK:n talo antoi tapahtumalle arvokkuutta ja tuki festarijärjestäjien visiota. Jo 22:30 annettu valomerkki piti tapahtuman sivistyneenä ja toivottavasti palveli Turun keskustan ravintoloita.

https://www.turkucraftbeerfestival.com/

Teksti ja kuvat Ester Laiho