Uudistunut Oluthuone Kaisla tarjoaa oman taproomin vaihtuville pienpanimoille

HOK-Elannon Oluthuoneiden kruununjalokivi Kaisla avautuu uudistuksen jälkeen uudessa loistossaan torstaina 31.8.

HOK-Elannon Oluthuoneiden kruununjalokivi, Helsingin Kaisaniemen Kaisla avautuu uudistuksen jälkeen uudessa loistossaan torstaina 31.8. Suomen laajimmalla olutvalikoimalla varustettu Kaisla avaa uutuutena pienpanimo-oluiden oman taproomin oluthuoneen sisälle. Konsepti on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Oluthuone Kaisla on ykkösvalinta erilaisten oluiden maisteluun, sillä sen olutvalikoima on suomalaisista olutravintoloista suurin: Kaislan valikoimista löytyy lähes 40 hanaolutta ja 200 pullo-olutta. Oluiden lisäksi Kaisla tarjoaa runsaan valikoiman muita juomavaihtoehtoja sekä sielukkaan uudistuneen ruokalistan erilaisten juomien kylkeen.

ravintolan ovella

Kaisla yhdistää oluttaiteilijat ja oluesta nautiskelijat

Jo vuodesta 1997 mallasjuomien ystäviä palvellut Kaisla on tänä päivänä tunnettu erityisesti kattavasta kotimaisten pienpanimoiden olutvalikoimastaan sekä laadukkaasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan. Nyt Kaislassa avautuu Suomen ensimmäinen pienpanimoiden oluille tarkoitettu taproom oluthuoneen sisällä. Idea konseptiin tuli Kaislan omalta henkilökunnalta.

”Vierailijapanimoille varatun taproomin ideana on tuoda asiakkaille uutuuksia ja erikoisuuksia maisteltavaksi sekä tarjota suomalaisille pienpanimoille mahdollisuus tehdä valikoimaansa tunnetuksi legendaarisessa oluthuoneessa. Asiakkaat voivat myös ehdottaa suosikkipanimoidensa tuotteita taproomin hanoihin. Kaislassa avautuva pienpanimoiden hanatiski on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja se on Kaislan henkilökunnan käsialaa”, kertoo HOK-Elannon ravintolatoimialan kehityspäällikkö Nora Hasan.

Hätkähdyttävän laajasta valikoimastaan huolimatta on Kaislassa helppo löytää itselleen sopiva juomavaihtoehto, sillä apuna on Kaislan syvällisellä oluttuntemuksella varustettu henkilökunta. Uutuutena Kaislasta löytyvät myös henkilökunnan suosituskaappi sekä räätälöidyt olutmaistelulaudat, jotka ovat hyvä vaihtoehto silloin kun valinnanvaikeus iskee. Oluthuone Kaisla on suosittu ajanviettopaikka myös lautapelien ääressä. Uudistuneesta Kaislasta löytyykin nyt entistäkin kattavampi lautapelivalikoima ja laadukkaat puitteet pelailuun. Lisäksi Kaislaan kannattaa suunnata tutustumaan sen uudistettuun ruokalistaan, jolta löytyvät muun muassa kolmen juuston fonduepannu sekä levain-grillileivät erilaisilla täytteillä.

”Kaislan sielu ovat sen asiakkaat sekä henkilökunta, jotka kohtaavat olutfiilistelyn merkeissä. Siksi Kaislan uudistus on alusta loppuun suunniteltu yhdessä Kaislan oman henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa vastaten. Uusien konseptien lisäksi Kaislan sisustus ja ruokatarjonta raikastettiin ja päivitettiin uudistuksessa tähän päivään, tuttu viihtyisä oluthuonetunnelma säilyttäen. Toivotamme kaikki oluiden ystävät sekä oluiden ystävien ystävät lämpimästi tervetulleiksi ihastumaan uudistuneeseen Kaislaan”, sanoo Kaislan ravintolapäällikkö Katja Gentz.

Uudistettu Kaisla avataan torstaina 31.8.2023.

Lähde ja kuva: HOK-Elannon Oluthuoneet tiedote