Uusi kesäinen Olutposti-lehti kotiin, matkalle tai mökille!

Vuoden toinen Olutposti on täynnä kesäistä lukemista, josta voit nauttia niin kotona,matkalla kuin mökilläkin.

2.6. ilmestyvästä Olutpostin kesänumerosta voit lukea, miten kotiolutta tehdään venyttäen penniä. Saat myös olutnomadien parhaat matkavinkit Euroopasta, Latvian piilotetut oluthelmet ja toimittaja / muusikko Juhani Kankaan maailman musiikkistaroille tekemät drinkit. Ruokaa rakastavalle mukana parhaat grillireseptit -osio, oluella höystettynä tietysti! Lisäksi lehdestä löytyy siiderikakkua, överiolutdrinkkejä, vastuullisia tisletrendejä ja panimomatka Ruotsiin sekä juomanähtävyydet Dublinissa.

Lehdestä voi lukea, miten trendikäs pyöräily yhdistetään vastuullisesti olueen. Kesään sopii raikas helles-olut ja selvitämmekin tämän oluttyylin salat reseptin kera. Valotamme myös vinyylilevyjen ja oluen välistä suhdetta sekä sitä, miten pommelier ja siideri liittyvät yhteen. Kerromme myös, millainen bisnes on oluen maahantuonti ja mitä kaikkea on viimeisen viiden vuoden aikana Olutpostissa tapahtunut.

Mukana myös Arden ja Hannun olutarviot, Maltainen-Mikan ja Humaloidut-Sampon kolumnit, ristikko sekä olutslämäri. Panimo-, Pienpanimo- ja Olutliitto sanovat painavat sanansa omilla palstoillaan ja kesälukemisena mukana luotettava horoskooppi ja sanaristikko, joten taas kerran asia ja viihde kohtaavat.  Tilaajalahjana mukana seuraa grilliliite.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Käsittelemme tilauksen viimeistään 14 vuorokauden aikana maksusta.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.

Tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi tästä