Tulossa vuoden viimeinen Olutposti-lehti!

Vuoden viimeisessä lehdessä lähdemme katsomaan Ruotsin olutskeneä, Englannin Black Countryyn sekä tutustumme Ranskaan olutmaana ja Nancyyn olutkaupunkina. Ruokapuolella tarjoilemme englantilaista pubiruokaa oluella silattuna sekä testailemme olutta makupalojen kera. Matkaamme myös sekä kotimaisen että keski-eurooppalaisen humalan sadonkorjuun matkassa, miten olut esiintyy suomalaisessa populaarimusiikissa ja kuka on olutkisan tuplavoittaja. Talouspuolella tarkastelemme pientislaamojen tilaa.

Siideripostissa tutustumme omenalajikkeisiin ja niiden merkitykseen siiderintekemisessä sekä lämpimään chai-siiderijuomaan. Tislepuolella on tiukkaa asiaa maailman pohjoisimmassa tislaamosta, tallinnalaisesta ginistä sekä juomapelistä. Kotioluessa katsastamme trendit, vinkkaamme oivasta kirjasta sekä tutustumme taas uuteen oluttyyliin! Mukana jo tutut kolumnipalstat, Arden ja Hannun olutarviot, oluthoroskooppi, ristikko ja olutslämäri.  Lisää sisältöjä lehdessä olevien QR-koodien kautta.Tulossa tilaajille myös Olutposti applikaatio! Nyt itselle tai lahjaksi kannattaa hankkia Olutposti- lehti, jossa luettavaa kaikille juomakulttuurista kiinnostuneille!
Uusi Olutposti-lehti ilmestyy 24.11.2023 ja ensi vuonna 4 kertaa!

HUOM! Jos tilaat lehden ennen 8.11 saa isä juhlapäiväksi Olutposti lehden numero 3/2023 kaupan päälle kotiin toimitettuna! Samoin jos tilaat tulevan Olutposti -lehden numeron 4/2023 ennen seuraavan ilmestymistä 24.11 saat numeron 3/2023 kaupan päälle!