Kaikkien janoisten ystävä, uusittu Oluttutka -palvelu paikallistaa baarit ja panimot!

Olutposti uusi verkkopalvelunsa vastaamaan alati kasvavaa vierailijoiden määrää ja vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Samalla uusimme myös supersuositun Oluttutka -palvelun, josta oluen ystävät löytävät eri paikkakuntien oluthuoneet, panimot ja panimomyymälät.

Uusi Oluttutkan kartta paikallistaa käyttäjänsä olinpaikan ja näyttää lähimmät ravintolat ja panimot jotka ovat Olutpostin yhteistyökumppaneita. Olutpostin kumppanit ovat esillä myös jokaisessa Olutposti-lehdessä.

”Varsinkin mobiiikäyttäjille Oluttutka on nyt mainio kilke. Kuinka monta kertaa itsekin on yrittänyt etsiä laadukkaita olutbaareja lähistöltä reissatessa tai matkaa suunnitellessa. Nyt loppui se arpominen kun kaikki löytyy yhdestä paikasta”, vaahtoaa Olutpostin kustantaja ja juoma-alan sekatyömies  Jari ”cyde” Hyttinen.

Kyseiset toimipaikat ovat esillä myös Olutpostin Tasting Finland -palvelussa. Tasting Finland on tastingien muiden anniskelua sisältävien tapahtumien lipunmyynti- ja promootiokanava, jonne parasta aikaa lisätään syksyn tastingeja, panimo/tislaamokierroksia ja muita tapahtumia.

 

Kuvassa mies katsoo puhelimesta Olutpostin oluttutkaa

”Loppui se etsiminen ja sekoilu”, Hyttinen toteaa kännykkä kädessään.