mainos
mainos

Vuoden ensimmäinen Olutposti-lehti tarjoilee mahtavan määrän asiaa ja viihdettä!

Lehden mukana pääsemme niin Espanjaan, Belgiaan kuin Jenkkeihinkin oluiden äärelle. Saat lukea keskioluen mainonnan historiasta, panimoista ja etämyynnin nykytilanteesta. Yhtenä aiheena myös koiraoluet – kuinka meni koirilta näiden oluiden maistelut! Olutposti esittelee lehdessä uuden Humaloidut-kolumnistin, Olutslämärin, olutvohvelit sekä oluella maustettuja street food- herkkuja ympäri maailmaa. Kotiolutpuolella kerrotaan mm. naispanijoista sekä vinkataan saison-oluttyylille resepti. Siideristä pitäville lehdessä on niin siiderin saatavuudesta, sen tuomaroinnista kuin herkullinen siideridippausleivän resepti. Tisleiden ystäville asiaa vodkasta, ikoninen juhlavuottaan viettävä Koskenkorva sekä mieto drinkkivinkki.
Mukana myös tutut Arden ja Hannun olutarviot, ristikko, horoskooppi ja kolumnimme ja vaikka mitä kiinnostavaa. Ja tosiaan tässä numerossa on myös paljon sisältöjä joihin pääset tutustumaan verkosta. Sinne pääset QR-koodilla tai verkko-osoitteen kautta jotka löytyvät kunkin artikkelin yhteydestä.
Ja tietenkin lehden tilaajille lukijalahjana yllätys!

Uusin numero 1/2023 jälkitoimitetaan uusille tilaajille aina 30.3 saakka. Sen jälkeiset tilaukset alkavat seuraavasta numerosta. Olutposti-lehti ilmestyy vuonna 2023 seuraavasti:  24.2/4.6/8.9/24.11

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

Ja tietenkin lehden tilaajille lukijalahjana yllätys!

Lehti ilmestyy 24.2. ja se toimitetaan kotiin tilaajille myös jälkitilauksena aina maaliskuun 30 pv. saakka.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!