mainos

Vuoden ensimmäinen Olutposti on täynnä olutasiaa meiltä ja maailmalta!

Helmikuun Olutposti -lehdessä lukijat pääsevät tutustumaan muinaisoluiden maailmaan olutkirjailija Mika Laitisen matkassa. Perinteinen paastonaika on päällä ja näin Olutpostissa kerrotaankin paastonajan ja oluen yhteydestä samalla kun kaukokaipuiset saavat lukea matkaraportin oluisasta San Diegosta.

Untappdin ja muiden olutarvinointisovellusten hyödyt ja haitat käydään läpi vuoden ensimmäisessä lehdessä. Perehdymme myös hyvin ajankohtaiseen aiheeseen eli oluen ja panimotoiminnan hiilijalanjälkeen. Tuopillinen –blogistakin tuttu Jouni Koskinen vierailee ostoskeskusten ravintolahelmissä ja olutrenesanssimies Teemu Lahtinen käväisee olutmerkeissä Lappeenrannassa ja Espoossa ja Harri Kero aina San Diegossa ja Tijuanassa saakka!

kuvassa baariMonet eivät tiedä, mistä yksi oluen pääraaka-aine ohra tulee ja mitä sille ennen oluenvalmistusta täytyy tehdä. Olutposti vierailee muutamassakin suomalaisessa mallastamossa selvittäen asiaa. Kerromme myös mikä ja kuka on olutetikettikeräilijä ja miten kauppojen hyllyille valitaan oluet. Kotioluentekijöille tarjoamme tällä kertaa hedelmäisen saison-oluen reseptin ja muinaisolutta tehdään Amerikan malliin. Muutakaan käsillä tekemistä ei ole unohdettu, sillä kotikokkaajille luvassa on nyt kevään tullessa ruokaa ympäri maailmaa, oluella ryyditettynä toki. Kaikkea tätä ja todella paljon muuta mielenkiintoista asiaa koko lehden täydeltä

Olutposti -lehti kolahtaa tilaajien postiluukusta viimeistään 20.2, jos Posti näin suo. Lehti on myös luettavissa kaikissa Olutpostin kumppanuusravintoloissa ja panimomyymälöissä kautta maan sekä löytyy valistuneista kirjastoista ja kaikkien yhteistyökumppaneiden toimistoista. Ja tietenkin myös valikoiduista Lehtipisteen lehtihyllyistä.

Olutposti -lehti on tilattavissa osoitteesta https://olutposti.fi/tilaa-olutposti ja takuulla hiilineutraali e-lehti luettavissa 20.2.2020 alkaen osoitteessa www.lehtiluukku.fi/lehti/olutposti

 

Olutposti -lehden kansikuvaOlutposti -lehden sisällysluettelo