Vuoden viimeinen Olutposti-lehti ja ekstrana hauska peli!

Vuoden viimeinen Olutposti on täynnä kuohuvaa asiaa! 19.11. ilmestyvä Olutposti-lehti on taas tulvillaan asiaa ja viihdettä.

Nyt voit lukea, miten syntyy hyvä olutvalokuva, mitä kuuluu Tanker -panimolle ja kuinka humalaa viljellään Oregonissa. Lisäksi tarkastelemme miten olut maistuu IT-ympyröissä ja kerromme kuinka pienpanimoiden matkailutoiminta on kehittynyt ja miten suuret panimot ovat selvinneet koronavuodesta.

Lehden avulla kokkaat syksyisen lämmittävät olutpadat ja nautit ystävien kanssa fondueita, olutsuosituksineen totta kai! Voit myös lukea suomalaisen 25 vuotta täyttävän mallasviskin syntymähetkistä ja taikoa calvados-cocktailin Tislepostin ohjeen mukaan ja kävellä Tampereen keskustan halki seuraten lehdessä olevia historiallisia olutmaamerkkejä. Kotiolutpostissa saat vinkit uuden oluttyylin tekoon ja raportin suosituimmista kotiolutraaka-aineista. Mukana myös Olutliiton ja Suomen Olutseuran tuoreet kuulumiset.

Mukana tuttuun tapaan myös kattavat olutarviot, klassikkokapakka ja -olut, suositut kolumnimme, horoskooppi ja todella paljon muuta asiaa ja viihdettä. Uutena avauksena aloittaa siiderikulttuuriin paneutuva Siideriposti -palsta!
Ja tällä kertaa tilaajalahjana hauska ja jännittävä Hyvien Uutuuksien Perässä -lautapeli (H.U.P-peli) missä pelaajilla on kova kiire olutfestareille kaikkien hauskojen kommellusten saattamana. Lehdestä löytyy myös artikkeleita joihin liittyy videoita. Ne ovat ensin kaikkien lehden tilanneiden tai  sen ostaneiden katsottavissa QR-koodia käyttäen.
Olutposti-lehti sopii niin isälle kuin äidille sekä lapsettomille ja lapsenmielisille. Hyvää tavaraa myös tosikoille sekä kaikille tiedonjanoisille!
Huom! Lehti ja tilaajaekstrat toimitetaan kotiin myös jälkitoimituksena 15.1.2022 saakka!

Olutposti 4/2021 sisällysluettelo