mainos
mainos

Yllätystarkastus Espoolaiseen Fat Lizard -panimon joulumaahan

Olutposti oli paikalla kun Espoolainen Fat Lizard Brewing avasi panimon yhteyteen oman joulumaan jännityksen vallassa. Tiloihin tehty yllätystarkastus käännettiin voitoksi perinteisin keinoin.

”Olimme koristelemassa Taproomin yli kolmemetristä kuusta, kun ovesta astui Etelä-Suomen osastoa johtava sangen vaikutusvaltainen henkilö epäillen kilpailulainsäädäntöä rikottavan. ”Onneksi emme menneet shokkiin, vaan saimme tilanteen haltuun nopeasti”, kertoi panimon luova johtaja Topi Kairenius selvästi helpottuneena.

Vähintään yhtä helpottunut oli panimon perustaja ja huoltopäällikkö Tuomas ”Topo” Koskipää. ”Olen lukenut itseni metsänhoitajaksi ja maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi saadakseni pyörittää Joulumaan pihalla olevaa kuusikauppaa. Pelkäsin vuosien koulutuksen valuvan hukkaan, jos tilanne eskaloituu pahaksi”, puuskahti Koskipää.

Paikalla ollut Olutposti sai kuitenkin todistaa videolle harvinaisen tapahtuman, jossa yllätystarkastajaa käsiteltiin oikeaoppisesti ja saatiin jopa käännettyä hankkeen taakse.

Kuuntele tästä Tuomas Koskipään tarina siitä, mistä Joulumaan tarina sai alkunsa:

 

JOULUMAA
Taproom ja Beer Shop ovat avoinna torstaista 16.12. aatonaattoon 23.12. päivittäin klo 13–22! (oluiden ulosmyynti klo 21 asti).

Video: Harri Soinila
Sekoilu: cyde