Craft Beer Tallinna panimo- ja ostosmatka 8.-9.12.2018

Olutpostin ja Matkapoikien Craft Beer Tallinna -panimomatkan myynti on päättynyt!!!!!

Vielä ehtii mukaan kun maineikkaat eestiläispanimot Tanker ja Põhjala avaavat taas ovensa vierailijoille Olutpostin ja Matkapoikien olutkulttuurimatkalla 8.-9.12.2018.

Osallistumalla matkalle saat bonuksena Olutposti-lehden ja hienon Olutposti kangaskassin sekä -10% ostoksista Uba ja Humal sekä TapTap myymälöistä.

Panimoiden edustajat esittelevät tuotantotilat sekä tuotannossa olevat oluet. Molempiin kierroksiin kuuluu ylellinen 5-6 oluen tasting. Vierailemme myös ostoksilla tallinnan Uba ja Humal olutmyymälässä ja taproomissa. Ostoksista ja hanatuotteista annetaan seurueelle rahanarvoisia erikoisetuja. Vapaaehtoisena ohjelmana ja illan huipennuksena mestariluokan olutravintolat Taptap Tallinn ja BrewDog Tallinn odottavat Olutpostin ryhmää tutustumaan valikoimiinsa. Tietenkin erikoishinnoilla.

Tanker on vuonna 2014 perustettu laajasta valikoimastaan tunnettu huippupanimo, jonka tuotteita myydään ympäri maailman. Sen tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Ketser Flanders red ale, Hallucination imperial pale lager ja Sauna Session ale.

Põhjala Brewery tunnetaan menestyksekkäiden Virmalised ja Uus Maailm IPA -oluidensa ohella erityisesti laadukkaista ja vahvoista erittäin tummista porttereistaan. Panimon tynnyrikypsytetyt Cellar -sarjan oluet viedään käsistä niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa.

Sekä Tanker, että Põhjala laajentavat ja avaavat uudet suuremmat toimitilat 2019. Tartu mahdollisuuteen kokea—  legendaariset panimot alkuperäisissä tiloissaan.

Olutpostin ja Matkapoikien Craft Beer Tallinna järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2018. Matkan osallistujien kommentteja Olutpostin Facebookissa;

”Oli kyllä kiva reissu. Seuraavaa odotellessa.”
‪”Erittäin hieno ja hyvin järjestetty reissu!”
‪”Mahtava kokemus. Kiitos niin järjestäjille kuin kanssamatkustajillekin.”
”Vahva suositus seuraaville reissuille jos tähän tapaan jatkuu. Kokemisen arvoiset panimot ja mukavan rento— — — —  porukka. Kiitos kaikille osallisille minultakin.”
”Kaikin puolin onnistunut reissu. Hienot vielä alkuperäisissä paikoissa olevat kohteet ja esittelyt. Hyvä ja rento porukka mukana. Mielelläni lähtisin mukaan tuleville retkille.”

OHJELMA

LAUANTAI

9.30 Kokoontuminen Helsingin Katajanokalla. Olutpostin oma matkanjohtaja paikalla. Lippujen haku ja siirtyminen laivaan.
10.30 Viking XPRS lähtee Helsingistä kohti Tallinnaa.
10.30-13.00 Laivan kokoustilat varattu ryhmän käyttöön.
13.00 Laiva saapuu Tallinnaan. Siirtyminen linja-autoon.
14.30 Tanker Brewery
16.30 Uba ja Humal -olutmyymälä
19.00 Taptap Tallinn ja BrewDog Tallinn (vapaaehtoinen)
— 

SUNNUNTAI

Aamiainen hotellissa.
10.30 Huoneiden luovutus ja lähtö
10.30 Lähtö Pöhjalan panimolle, jossa panimokierros klo 11.00 alkaen.
14.00 Paluu Tallinnan A-terminaaliin
14.30 Vapaaehtoinen kokoontuminen Viking Linen A-terminaaliin josta siirtyminen laivaan.
15.30 Viking XPRS lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä. Matkat kansipaikoin. Mahdollisuus lisämaksusta hyttiin ja/tai buffet-ruokailuun.
17.00 Laiva saapuu Helsinkiin josta Matkapoikien linja-autot jatkavat matkaa muihin kaupunkeihin.
Matkapoikien bussireitit Helsinkiin Katajanokan terminaaliin ja takaisin pysäkkeineen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matkan Facebook event

Varaa matkasi tästä tai soita Matkapoikien myyntipalvelun puhelinnumeroon 010 2323 200.