mainos
mainos

Olutposti tapasi Brooklyn Breweryn Garrett Oliverin OlutExpossa

Garrett Oliver on panimomaailman suuria nimiä, Brooklyn Breweryn panimomestari, joka on kirjoittanut kirjoja oluesta ja kiertää maailmalla kertomassa oluen ilosanomaa. Hän valvoo Brooklyn Breweryn toimintaa sekä kehittää uusia reseptejä ja tuotekonsepteja. Lyhyellä videolla puhutaan Garrettin edellisestä vierailusta Suomeen sekä sahdista.

Seuraavassa Olutpostin 15.11. ilmestyvässä lehdessä — sekä digilehdessä on— haastattelu miehestä. Samalla julkaisemme koko videohaastattelun sekä osan— OlutExpossa— — 26.10. lauantaina pidetystä Studiossa Oliver esityksestä, jossa hän— valottaa omaa olut- ja ruokafilosofiaansa yleisölle.

OlutExpo on panimo- ja tislaamotuotteita esittelevä tapahtuma Kaapelitehtaalla lokakuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.10.
Olutposti on OlutExpon yhteistyökumppani kuten monen muunkin kotimaisen oluttapahtuman. Olemme mukana myös tapahtumassa yhteisosastolla Suomen Olutseuran kanssa ja raportoimme tunnelmia paikan päältä.— Osastollamme on myynnissä myös Olutpostin oheistuotteita edulliseen messuhintaan