Helsingin uudet taproomit ja panimoravintolat!

Helsinkiin on ilahduttavasti noussut uusia panimoravintoloita ja taproomeja, joissa voi tehdä vaikka oman ravintolakierroksen.

Ruosniemen panimon Helsinki Shop & Taproom

Ruosniemen panimon olutkauppa ja taproom sijaitsee Kaivopihan uudistuneessa kauppakeskuksessa, jonne katutason sisäänkäynti on Kolmen Sepän patsaalta sekä Kaivopihalta, ravintola Zetorin alapuolelta. Taproomin ja kaupan toiminta-ajatuksena on tuoda Ruosniemen oluet joko kaupasta ostettavaksi mukaan tai maisteltavaksi paikan päällä.  Hauskan modernisti sisustetussa taproomissa on 50 asiakaspaikkaa ja baarista löytyy laaja valikoma panimon omia oluita sekä vaihtuvia vierashanoja. Kaupan puolelta löytyvät oluet löytyvät kylmäkaapeista ja lahjapakkauksista. Lisäksi paikasta saa sekä Ruosniemen lippiksiä ja muita oheistuotteita että vaihtuvasti myös muiden panimoiden tuotteita.

Ravintola Fat Lizard City

Fat Lizard – panimon kanssa yhteistyössä kehitetty Fat Lizard -ravintolaketju avasi kolmannen pisteensä Kaivopihan uuteen osaan, parin askeleen päähän Ruosniemen panimon taproomista. Paikassa tarjoillaan reilua, amerikkalaishenkistä ruokaa pienellä aasialaisella twistillä, listalla ovat myös maukkaat pizzat, joita saa kaikista ketjun ravintoloista.

Ravintolasta on saatavilla laaja valikoima Fat Lizardin oluita sekä vaihtuva valikoima muiden pienpanimoiden oluita.

Pyynikin Taproom Helsinki

Pyynikin panimo avasi toisen taproominsa Helsinkiin, Eteläesplanadille. Mukavan pubimaisesti sisustetussa ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja 20 erilaista hanaa vaihtuvalle olutvalikoimalle. Ravintolasta saa myös Pyynikin tisletuotteita sekä harvinaisuuksia panimon puolelta. Oluiden kanssa maistuvat vaikka erilaiset runsaat tapasannokset.

 

Muista myös Fat Lizardin ja Olarin panimon Taproomit Otaniemessä!

Fat Lizard -panimon taproom auki Espoossa

Olarin Panimo avaa taproomin Espoon Otaniemeen