Haastattelussa HOK-Elannon ravintolapuolen toimialajohtaja Jouko Heinonen

Heti kättelyssä todettakoon, että ravintola-alan pioneeri HOK-Elanto ravintoloiden toimialajohtaja Jouko Heinonen on viettänyt lähes koko elämänsä ravintolassa. Omien sanojensa mukaan jo 12 vuotiaasta saakka iltaisin tiskikoneen ja hellan välissä vietetty työntäyteinen nuoruus muuttui pikkuhiljaa ammatiksi. Tuloksena tästä pääkaupunkiseudulla saadaan nyt nauttia laadukkaista oluista HOK-Elannon— olutravintoloissa.

Nyt on aika luovuttaa tuoppi seuraavalle vetäjälle, sillä vuoden lopussa Heinonen siirtyy tiskin toiselle puolelle ansaittujen eläkepäivien viettoon. Olutposti onnittelee nuorekasta ja leppoisan oloista Joukoa upeasta työstä olutkulttuurin puolesta ja toivottaa hyviä eläkepäiviä.

— 

— 

—