Jyväskylään uusi Pyynikin Brewhouse – myöhemmin avautuu myös oma panimo

Jyväskylän Kolmikulmassa avataan heinäkuun alussa 2024 uusi Pyynikin Brewhouse, jonka luvataan olevan auki viikon jokaisena päivänä aina lounaasta iltamyöhään.

Monta oluthanaa ja yhdestä täytetään lasia

Yli kolmekymmentä vuotta Jyväskylän Kolmikulmassa toiminut Osuuskauppa Keskimaan Amarillo-ravintola sulki ovensa maaliskuun lopussa ja nyt paikalle avataan NoHo Partnersin Pyynikki Brewhouse. Saman yrityksen samanniminen paikka sijaitsee jo Tampereella, ja sen olutvalikoima painottuu Pyynikin Brewing Companyn tuotteisiin, suomalaisiin pienpanimo-oluisiin ja kansaivälisiin klassikko-oluisiin. Hanapaikkoja tulee olemaan hieman vajaa 20.

Loppuvuodesta 2024 Jyväskylän Pyynikin Brewhousen yhteyteen avautuu myös oma panimo, ja Jyväskylä tulee saamaan oman nimikko-oluensa, jonka nimi paljastetaan panimon avauksen yhteydessä. Näin Jyväskylään tulee täysin uusi pienpanimo.

Ravintolan ruoka on gastropub-tyylistä, ja NoHo:n mukaan olutta tullaan käyttämään niin ruuanvalmistuksessa kuin juomasuosituksenakin. Menussa on myös ajateltu paikallisuutta mm. Lutakon Ribsit -annoksen muodossa, josta odotetaan modernia klassikkoa mutkattoman ruuan ystäville.

Asiakaspaikkoja uudessa ravintolassa on sisällä 200 ja terassilla 140, ravintolassa olevan 16 hengen kabinetin lisäksi. Kesäisin oluen ja ruoan liitosta voi nauttia terassilla.

Muita Noho Partnersin olutpaikkoja ovat Jyväskylässä Harry´s, Tampereella Pyynikin Brewhouse, Ruby & Fellas sekä Henkka ja Helsingissä Henry’s Pub, Bryggeri sekä Fat Lizard Töölö ja Fat Lizard Otaniemi.

Lähde ja kuvat: NoHo Partners

Katso lisää:

Helsingin Kulttuurikasarmi tarjoaa kohtaamispaikan, ruokaa ja juomaa