mainos
mainos

K-Citymarket Vantaa Jumbo ja yli 1200 olutmerkkiä

Täysin uudistuneen K-Citymarket Vantaa Jumbon juomaosastolta löytyy yli 3000 tuotenimikettä. Pelkästään oluita on yli 1200.

Erityisessä suosiossa myymälän olutvalikoimassa ovat hapanoluet, goset sekä tsekkiläiset oluet. Myös K-Citymarket Jumbon alkoholittoman tai vähäalkoholisen oluen määrä on huikea, 130 nimikettä ja niitä löytyy myös kylmästä. Osastolla oluet on luokiteltu oluttyyleittäin sillä kauppias kokee, että se palvelee asiakkaita parhaiten.

Mies laittaa oluita hyllyyn

Kauppias Sami Hertell ja noin 3000 tuotteen juomaosasto

Juomaosastoa kehitetään koko ajan

Jumbolaisille on tärkeää, että valikoima vaihtuu ja mielenkiinto pysyy yllä. Valikoimaa ohjaavat vahvimmin asiakastoiveet ja kattava valikoima muokkaantuukin viikoittain asiakkaiden antaessa vinkkejä uusista tuotteista. Kauppias Sami Hertellin mukaan osastoa pidetään tiptop-kunnossa päivästä tai kellonajasta riippumatta. Sosiaalinen media on tärkeässä roolissa uutuuksista viestittäessä.

Yksi osaston erikoisuuksista on näyttävä tapahtuma- ja promootioalue. Pandemian vuoksi tapahtumia ei voida nyt järjestää, mutta tulevaisuudessa alueella lanseerataan näyttävästi uutuusjuomia kaikissa kategorioissa. Anniskeluluvan omaavalla alueella tullaan järjestämään myös tastingeja ja messutilaisuuksia. Tällöin alueella pääsee maistelemaan mm. pienpanimoiden tuotteita ja hyvään ruokaan pariutettuja laatuviinejä. Tasting-alueen pääyhteistyökumppanina toimii Viinilinna.

Jumbon juomaosastolla asioiva asiakas on trenditietoinen, hyvää ruokaa ja juomaa arvostava. Asiakkaat ovat tietoisia alan uutuuksista ja osaavat niitä odottaa tältä palkitulta juomaosastolta.

Mies olutosastollaK-Citymarket Vantaa Jumbossa nähdään olut- ja juomakulttuurin muutokset paraatipaikalta. Oluen kulutus Suomessa on siirtymässä pikkuhiljaa salkkuoluesta hieman ”parempaan” olueen. Makuasioista ei sovi kiistellä. Perinteinen lager toimii aina, mutta myös vaihtelu virkistää. Matkustamisen vähentyminen on saanut asiakkaat kaipaamaan matkoilta tuttuja makuja ja siihen Jumbon juomaosasto vastaa tarjoamalla hyvin laajan valikoiman niin isojen brändien kuin myös pienempien ulkomaisten panimoiden tuotteita.

Terveisinä Olutpostin lukijoille K-Citymarket Vantaa Jumbo lähettää lämpimät tervetuliaistoivotukset ja rohkaisee niin lukijoita kuin kaikkia asiakkaitaan esittämään toiveita valikoiman suhteen. Tehdään yhdessä K-Citymarket Vantaa Jumbon juomaosastosta valtakunnan mielenkiintoisin!

juomatutkan diplomi

K-Citymarket Jumbo löytyy Olutpostin Juomatutkasta.

Olutkansa äänesti Suomen parhaita vähittäiskauppojen juomaosastoja

Jyväskyläläisen K-Citymarket Seppälän massiivinen juomaosasto

Tamperelainen K-Market jonka juomaosasto pesee monen suuren marketin osastot

Helsinkiläinen K-Supermarket Tripla panostaa juomaosastoon

Helsinkiläinen K-Supermarket Mustapekka uusi olutosastonsa

Porilainen K-Citymarket Puuvilla panostaa juomaosastoonsa. Mukana tuttu nimi pienpanimorintamalta.

Olutkansa äänesti Suomen parhaita vähittäiskauppojen juomaosastoja