Karhu järjestää häät Tuskassa – nyt etsitään vihkiparia

Karhu-olut hakee paria vihittäväksi ensi kesän Tuska-festivaaleille. Hääparihaku on käynnissä 4.4.–2.5.

Yksi pariskunta pääsee viettämään häitä tulevan kesän Tuskassa, kun pääyhteistyökumppani Karhu järjestää vihkimisseremonian festivaalialueen Karhu Kappelissa raskaan musiikin tahdittamana Tuskan avauspäivänä, perjantaina 28. kesäkuuta.

-Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa, kertoo Elli Karppinen, Karhun Senior Brand Manager Sinebrychoffilta.

Karhu tarjoaa hääparille mm. kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, Karhu Kappeli -alueella tapahtuvan hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvauksen. Lisäksi hääparin läheiset saavat Tuska-perjantaille päiväliput festivaalille.

Helsingin Suvilahdessa vuosittain järjestettävä Tuska Festivaali on Pohjoismaiden suurimpia metallimusiikin tapahtumia, joka kokoaa yhteen raskaanmusiikin ystäviä kolmen päivän aikana. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1998 alkaen, ja Suvilahti on toiminut tapahtuman kotipaikkana vuodesta 2011 lähtien. Viime vuonna tapahtumassa tehtiin kävijäennätys; Suvilahteen kokoontui kolmen festivaalipäivän aikana peräti 63 000 festivaalikävijää, jokainen päivä keräsi siis 21 000 metallipäätä.

Kun koolla on paljon ihmisiä, syntyy myös uusia ihmissuhteita. Tuskan Instagramissa tehdyn somekyselyn perusteella jopa 21 % on löytänyt joko itse tai tietää jonkun tuttavansa löytäneen Tuskasta puolison tai seurustelukumppanin. Lisäksi 35 % viime kesän kävijäkyselyyn vastanneista kertoi saapuneensa festivaalille puolisonsa tai kumppaninsa kanssa.

-Tuska-kansan mustanpuhuvan ja jurohkon kuoren alla sykkii ainutlaatuinen aitous ja lämpö. Tiedän monia romansseja, joiden synnyssä festivaalilla on ollut tärkeä rooli, joten mikäs sen parempaa kuin päästä juhlistamaan Tuskassa rakkautta yhdessä Karhun kanssa, kuvailee Tuskan festivaalijjohtaja Eeka Mäkynen. 

Tuska 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 28.–30.6. Tuskan päälava on nimetty Karhu Main Stageksi. Festivaalialueelle kohoaa ravintolapalveluja sisältänä Karhu Kotakylä, jonka keskiössä häiden näyttämönä toimiva Karhu Kappeli sijaitsee.

Lähde ja kuvat: Sinebrychoff

Katso myös:

Sinebrychoffin syksyn juomauutuuksia

Festarien tarjoilut vuonna 2022