Karhulta lakritsinmakuinen portteri

Veteen uutetulla puhtaalla lakritsilla maustettu täyteläinen portteri on Karhu-tuoteperheen uusin tulokas.

karhu tölkkejäKarhu Laku Portteri 5,5 % on kausiolut ja myynnissä syksyn ja talven 2020-2021 ajan 24.8. alkaen. Olutta on saatavilla, niin kauan kuin tuotetta riittää. Panimon tiedotteessa Karhu Laku Portteria suositellaan nauttimaan sellaisenaan tai riista- ja pataruokien kanssa tai vaikkapa jäätelön seuraksi.

Uuden Karhu-oluen logon on suunnitellut (Larry) And the lefthanded sekä Op:l Bastards yhtyeestä ja monesta muusta tuttu radiotoimittaja ja graafikko Mikko ”Vilunki 3000” Viljakainen. Visuaalisen suunnittelun ammattilaisten järjestö Grafia ry valitsi Viljakaisen vuoden graafikoksi 2017.

Osana Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -ympäristökampanjaa, Karhu-oluiden monipakkaukset siirtyvät kokonaan kierrätettyyn polyeteenimuovikääreeseen kuluvan syksyn aikana. Kierrätetty muovi kerätään kuluttajien ja teollisuuden jätemuovista.

Muita Sinebrychoffin syksyn uutuuksia ovat KOFF Long Drink Gin & Apple 5,5 % ginipohjainen lonkero ja Breezer Blood Orange & Ginger 4,0 %. Virvoitusjuomapuolella uutuksina Monster Ultra Violet, Muumi-raparperi-mansikka sekä sokerittoman Fanta-limsan uusittu resepti.

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!