mainos
mainos

Keppo Porter palkintosijalle Frankfurtissa

Jepualaisen käsityöläispanimo Keppo Bryggerin luomuolut voitti Grand Gold -maininnan Frankfurt International Beer Trophy -kilpailussa.

Voitokas Keppo Porter 6,7 % palkittiin Stout/porter -sarjassa.

juomaa

”On todella hienoa, että portterimme sai tämän tunnustuksen. Portteri ei ole tämän hetken trendikkäin oluttyyli, joten kaikki eivät välttämättä ole huomanneet hienon portterin monimuotoista makumaailmaa. Olemme itse olleet alusta lähtien hyvin tyytyväisiä tähän olueen ja ajatelleet, että meillä voi olla käsissämme jopa maailmanluokan olut, iloitsee Caj Fors-Klingenberg, Keppo Bryggerin Head Brewer. Keppo Porterin reseptin ja valmistuksen takana on Cajn lisäksi myös panimon toimitusjohtaja Carl-Henrik Höglund.

Keppo Porter oli yksi 690 oluesta ja kaikkiaan 52 eri maasta tulleesta 3.740 eri juomasta, jotka Frankfurt International Trophy -tapahtumassa arvioitiin. Keppo Porter sai tuomariston sadasta mahdollisesta pisteestä kaikkiaan huikeat 99 ja tämän myötä kategoriansa Grand Gold -palkinnon.

panimo

Keppo Bryggeri on valmistanut luomukäsityöläisolutta Jepualla vuodesta 2017.

“Olemme panostaneet siihen, että oluemme sopisivat ruokajuomiksi ja nautittaviksi yleisemminkin ruoan kanssa, joten olemme erityisen iloisia siitä, että oluemme pärjää kilpailussa, jolla on vahvat yhteydet ravintola-alaan”, kertoo Höglund.

Lähde ja kuvat: Keppo Bryggeri

Lue myös muista kisassa palkituista oluista:

Palkintoja sataa tuplasti myös Tornioon – Olutposti

Honkavuoren Valo ja Taiga Whisky Porter menestyivät Saksassa – Olutposti