KOFF Lime on kevyesti humaloitu vaalea lagerolut

KOFF laajentaa juhlavuoden valikoimaansa. KOFF Lime 4,4% on kevyesti humaloitu vaalea lagerolut, joka saa lisää raikkautta limen mausta.

KOFF-oluiden valikoima on Sinebrychoffin 200-juhlavuoden kunniaksi laajempi kuin koskaan aikaisemmin. Tuoteperheessä ovat: KOFF 2,5 %, KOFF Special Edition 4,4 %, KOFF 4,6%, KOFF Escape Route, KOFF Fist Pump, KOFF Launch Pad ja KOFF Jouluolut. Alkoholittomien oluiden valikoimassa jatkavat myös KOFF Crisp Lager, KOFF Crisp Tumma Lager ja KOFF Crisp Vehnä. Olutkategorian ulkopuolelta KOFF-perheeseen tuli keväällä myös lonkero, KOFF Long Drink.

”Maustetut oluet, kuten KOFF Lime tai vaikkapa Brooklyn Naranjito, ovat nyt trendikkäitä ja maistuvat erityisesti kesäaikaan. Samoin niin sanottujen premium-lagerien suosio kasvaa, kuluttajat haluavat raikasta, helposti nautittavaa janonsammuttajaa, jossa on kuitenkin vähän jotain extraa. KOFF Lime sopii KOFF-tuoteperheeseen kuin lime lageriin”, KOFF-oluiden tuotepäällikkö Niklas Rinne kertoo.

KOFF Lime myyntiin 10.6. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin kautta maan. Pakkauksena on 0,33 litran kierrätyslasipullo.

Olutposti esitteli kevään uutuudet maaliskuussa.

Lähde ja kuva: KOFF tiedote