Kurkistus olutravintolan tiskin taakse ja varastoon

Moni meistä ei todellakaan ole perillä siitä, kuinka olut saadaan tuoppiin laadukkaasti.  Jo alkuvaiheessa on kiinnitettävä huomiota esteettisten seikkojen lisäksi myös teknisiin yksityiskohtiin.

Tavoitteena on, että juomalaitteisto palvelee kuluttavassa ammattikäytössä ehjänä mahdollisimman pitkään. Olutannostelun näyttävin osa on tiskin päälle tuleva hanasto. Oikein valittu hanasto täydentää baarin konseptia ja on parhaimmillaan asiakkaiden huomion keskipiste.

Videolla Barfix Oy:n asiantuntija ja myynnistä vastaava Veijo Mäkinen kertoo laitteistoista. Samalla pääsemme kurkistamaan olutvarastoon ja kuulemme miten real ale -hanat eroavat muista. Barfix Oy on rakentanut ravintoloiden annostelujärjestelmiä jo lähes 30 vuotta. Asennustöiden lisäksi yritys on panostanut tuotekehitykseen ja vienyt annostelutekniikkaa eteenpäin.

Kuvassa olutravintolan varastolaitteet

Oikein asennettu ja käytetty olutvaraston tekniikka takaa puhtaan ja tuoreen oluen.

Oluthanat

Real ale -hanat ovat käsikäyttöiset. Paine saadaan aikaan pumppaamalla.

 

Olutpostin mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.