Lepola Drinks on palkittiin International Brewing & Cider Awards 2024 :ssa

Lepola Drinks on palkittu kultamitalilla Ice Cider -kategoriassa International Brewing & Cider Awards 2024 –
tapahtumassa.

The International Brewing & Cider Awards -palkintojen arvostelu kesti kolme päivää 19.-21.3. ja tarjosi panimoille ja siiderinvalmistajille mahdollisuuden saada tuotteensa arvioiduiksi kansainvälisesti arvostettujen panimoiden ja siiderinvalmistajien toimesta. International Brewing & Cider Awards on ensimmäistä kertaa myös yleisölle avoin festivaali. Kaksipäiväinen kansainvälinen panimo- ja siiderifestivaali tarjoaa nyt yleisölle harvinaisen mahdollisuuden maistella kilpailuun osallistuneita oluita ja siidereitä, mukaan lukien palkitut tuotteet.

Siiderin arvioinnin puheenjohtajana toimi Gabe Cook. Kilpailun arvioinnista vastasi 38 kansainvälistä tuomaria eri puolilta maailmaa. Kolmen päivän arvioinnin jälkeen oluille ja siidereille myönnettiin 115 mitalia, mukaan lukien voittajat Kambodžasta, Kiinasta, Tšekin tasavallasta, Suomesta, Norjasta, Taiwanista, Thaimaasta, Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta.

– On ollut suuri ilo jälleen kerran johtaa maailman johtavaa siiderikilpailua, kertoo siiderin arvioinnin puheenjohtaja Gabe Cook. – Tänä vuonna meillä on ollut kaikkien aikojen paras tuomaristo kaikkialta maailmasta, kuten Japanista, Latviasta, Norjasta, Yhdysvalloista, Espanjasta ja Isosta-Britanniasta ja haluankin henkilökohtaisesti kiittää heitä kaikkia, samoin kuin kaikkia panimoita ja siiderinvalmistajia, jotka osallistuivat tuotteillansa tehden tämän vuoden kilpailusta yhden mieleenpainuvimmista.

Arviointi tehtiin sokkomaisteluna, varmistaen, että jokainen olut ja siideri arvioidaan tiukasti sen laadun ja kaupallisen arvon perusteella. Nämä seikat arvostelussa ovat antaneet International Brewing & Cider Awardsille maineen ”panimo- ja siiderimaailman Oscareina”.

Kaikki Manchesterin Depot Mayfieldissä julkistetut kulta-, hopea- ja pronssimitalien voittajat saavat mitalinsa virallisessa palkintoseremoniassa 1. toukokuuta 2024 The Guildhallissa Lontoossa, jolloin myös julkistetaan 12 pokaalin voittajaa.

Täydellinen luettelo vuoden 2024 mitalien voittajista löytyy The International Brewing & Cider Awards -sivustolta.

Lähde ja kuvat: Lepola Drinks

Katso myös:

Nordic International Cider Awards -kilpailu 2023: Täysosuma Lepola Drinksille