Lepolan humaloidut siideriuutuudet

Lepolan siiderimön humaloidut uutuudet esittelyssä.

Lepola Hoppy Dry Hopped cider 5,5% on kuiva 100% suomalaisesta omenatäysmehusta tehty siideri, joka on maustettu australialaisella Galaxy -humalalla. Galaxy-humala antaa tälle siiderille persikkamaisia ja trooppisen hedelmäisiä aromeja. Siideri sopii erityisen hyvin tarjoiltavaksi grillattujen vihannesten, salaattien tai kasvisruokien kanssa. Siideri on kuivempi versio Lepolan suositusta Hoppy Humalasiideristä, lisäksi tämä on pullotettu isompaan kokoon soveltuakseen paremmin jaettavaksi. Ei lisättyä vettä, sokeria, tiivistettä tai keinotekoisia aromeja.

Lepola Rajka with New Zealand Hops 6,0% on kuiva omenasiideri, joka valmistettu 80% Rajka-omenoista, jotka ovat lähes hunajaisia, myöhään syksyllä kypsyviä omenoita. Loput 20% on Dolgo-omenoita, joita käytetään pölytykseen omenatarhoissa ja jotka tuovat tälle siiderille tasapainoisemman lopputuloksen. Kukkeat ja sitruksiset valkoviinin kaltaiset aromit tulevat tähän siideriin uusiseelantilaisista humalista: Dr. Rudi ja Green Bullet. Siideri sopii erittäin hyvin tarjoiltavaksi jäähdytettynä ruoan kanssa tai alkumaljana. Ei sisällä lisättyä vettä, sokeria, tiivistettä tai keinotekoisia aromeja.

Lepolan siiderit valmistetaan käsityönä Ylönkylässä Salossa. Siidereiden takana on Australiasta kotoisin oleva Aaron Brownie. Siiderit valmistetaan paikallisten omenatarhojen omenoista, eikä niissä ole lisättyä vettä, tiivisteitä tai keinotekoisia aromeja, vaan kaikki maku on suomalaisista omenoista ja aidoista raaka-aineista.

Katso myös:

Nordic International Cider Awards -kilpailu 2023: Täysosuma Lepola Drinksille